Asociația Pastorală

Personalul Asociaţiei Pastorale deserveşte întreaga biserică în lucrarea cu pastorii, soţiile lor şi prezbiterii bisericilor locale. Acordăm prioritate scopurilor Evangheliei şi oferim mijloace pentru îndeplinirea lor.

Asociaţia Pastorală işi propune prin activitătile ei sa ii ajute pe pastori in dezvoltarea personala, consiliere si sfatuire, ii conduce la o relatie vie cu Dumnezeu si la un simtamant mai puternic al valorii de sine, le intareste autoritatea in teritoriu si credinta in vremuri de conflict si dispute doctrinale. Faciliteaza castigarea de suflete, hranirea si instruirea lor. Promoveaza in randul pastorilor proiecte si metode care ajuta la vestirea adevarului mantuitor si aducerea roadelor in hambarul ceresc.

De asemenea acest departament sprijină și ajută soțiile de pastori în împlinirea lucrării lor alaturi de pastori si ofera mijloacele necesare in indeplinirea rolului lor de colaboratoarere in lucrare.

Departamentul are în atenție întreaga familie pastorală pentru a o echipa cu toate mijloacele necesare în vederea unei slujiri eficiente.

Secretar Asociaţia Pastorală: pastor Luncanu Ovidiu