LIVE – Vie Împărăția Ta!

Urmărește seria de conferințe biblice „Vie Împărăția Ta!” și află evenimentele prezise în cartea Apocalipsa despre viitorul apropiat. În curând, Isus Hristos Se întoarce pe pământ. Fii pregătit să Îl întâlnești! Decide-ți viitorul!

Descarcă aici resursele gratuite puse la dispoziția dumneavoastră:

Conferințele biblice „Vie Împărăția Ta!” sunt organizate de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România împreună cu Centrul Media Adventist, ADRA România, Editura Viață și Sănătate, revista Semnele Timpului și Universitatea Adventus. Misiunea noastră este să îi ajutăm pe oameni să găsească libertate și vindecare în Isus Hristos prin cunoașterea Bibliei.

Emisiunile vor fi difuzate live, în perioada 7–21 noiembrie 2020, în fiecare seară de la ora 21:00 pe Speranța TV și Radio Vocea Speranței, precum și pe canalele oficiale de YouTube și paginile oficiale de Facebook care aparțin Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Prezentările vor fi moderate de pastorul Florin Matei, realizator de programe la Centrul Media Adventist, cunoscut publicului religios prin emisiunea „Adevăruri și Perspective”. Bun cunoscător al teologiei și al realităților imediate, pastorul Florin Matei va avea ca invitați în fiecare seară pastori, lideri ai bisericilor locale și profesori.

În program veți asculta mai întâi un mesaj profund biblic, rostit de lideri ai Bisericii. Apoi urmează o dezbatere la care vă invităm să participați cu întrebări și comentarii prin mesaj WhatsApp și sms la numărul de telefon 0751 400 300. În încheiere, oferim muzică adventistă și un cadou digital pentru fiecare participant.

O producție a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România