Ziua Internațională de Rugăciune a Femeii 2015

Sâmbăta din 07.03.2015, pentru surorile adventiste din întreaga lume, a fost Ziua Internaționala de Rugăciune a Femeii.

În cadrul Departamentului Misiunea Femeii din Conferința Moldova în acest Sabat au fost organizate în mai multe biserici locale programe speciale având motto-ul „Este bine!” La aceste întâlniri au fost invitate pe lângă surorile noastre și alte femei. Participarea și implicarea invitatelor la programele organizate special cu această ocazie a fost foarte bună și de excepție.

Un eveniment deosebit s-a desfășurat în Biserica Adventistă din Piatra Neamț. Invitate speciale au fost surorile Teodora Goran, director Departamentul Misiunea Femeii din Uniunii Române și Alina Lupu coordonatoarea Departamentului Misiunea Femeii în cadrul Conferinței Moldova.

La momentele speciale ale rugaciunii, s-a făcut invitația consacrării femeilor și întâlnirii lor cu Dumnezeu pe munte. Subiectele de rugăciune au fost: „Lucrarea în orașe, în zonele albe, victimile abuzului și ale persecuțiilor care există în unele părți ale lumii.”  Un subiect special de rugăcine a fost ca toate femeile să primească botezul Sfântului Duh.

Bucuria dăruirii surprizelor pregătite, a fost ocazia tinerilor și copiilor bisericii locale de a se implica activ în programul special al Sabatului.

DUMNEZEU SĂ BINECUVÂNTEZE LUCRAREA SURORILOR DIN CONFERINȚA MOLDOVA

Pentru perioada următoare calendarul evenimentelor speciale ale Departamentului Misiunea Femeii organizează:

·      Instruiri locale și zonale cu surorile coordonatoare din bisericile locale.

·      Programe speciale împreună cu Uniunea de Conferințe.

·      Ziua Misiunii Femeii – Sabatul 2 din iunie (13.06.2015)

·      Ziua de prevenire a violenței – Sabatul 2 din august (08.08.2015).

·      Convenția Naționala a Departamentului Misiunea Femeii – septembrie 2015

Loading