Vino la Zilele Institutului Teologic Adventist 2017

În acest an evenimenul Zilele Institutului Teologic Adventist se va organiza în perioada 12-14 mai 2017 în campusul din Cernica. Pentru 80 de tinerii care doresc să participe la acest eveniment se oferă cazare și masă gratuit. Invitat special prof. dr. Ranko Stefanovic, de la Universitatea Andrews din SUA.

Știri 19 aprilie 2017

În acest an evenimenul Zilele Institutului Teologic Adventist se va organiza în perioada 12-14 mai 2017 în campusul din Cernica. Pentru 80 de tinerii care doresc să participe la acest eveniment se oferă cazare și masă gratuit. Ordinea va fi stabilită în urma puctajului obținut după completarea formularului de înscriere postat la adresa: http://institutadventist.ro/zileleita2017/

Motto-ul evenimentului: „Fără teamă în timpul sfârșitului”

Invitat special prof. dr. Ranko Stefanovic, de la Universitatea Andrews din SUA.

Invitația este adresată în special tinerilor care se gândesc sau sunt hotărâți să studieze în campusul Adventist din Cernica la unul dintre cele trei programe de licență oferite de ITA (Teologie adventistă pastorală, Asistență socială și Pedagogia învățământului primar și preșcolar) sau la Școala Postliceală Sanitară „Dr. Luca” din Cernica.

Loading