Tragedie în București

În numele Consiliul Executiv Regional Inter-European al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea întrunit în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie 2015 la București ne exprimăm condoleanțele noastre cele mai profunde familiilor care și-au pierdut copiii în incendiul ce a avut loc în timpul unui concert. Fie ca Dumnezeu să mângâie toate aceste familii și să aducă vindecare inimilor sfâșiate de durere în urma acestui neașteptat și tragic eveniment.

Știri 1 noiembrie 2015

Pagina de știri a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Inter-Europa a transmis sâmbătă 31 octombrie 2015 un mesaj prin care:
“În numele Consiliul Executiv Regional Inter-European al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea întrunit în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2015 la București ne exprimăm condoleanțele noastre cele mai profunde familiilor care și-au pierdut copiii în incendiul ce a avut loc în timpul unui concert.
Fie ca Dumnezeu să mângâie toate aceste familii și să aducă vindecare inimilor sfâșiate de durere în urma acestui neașteptat și tragic eveniment.”

Loading