Te chem pe nume, ești al Meu - la Galați

Dumnezeu nu ne uită niciodată numele, pentru că suntem ai Lui; ba mai mult, dorește să ne dea un nume nou și o viață nouă. În contextul acestei realități biblice, în perioada 29 martie – 5 aprilie 2015, Biserica Adventista de Ziua a Șaptea Galați Betania a fost gazda unor conferințe biblice cu tema „ Te chem pe nume, ești al meu’’, susținute de pastorul Laurențiu Gherghe, secretar al Conferinței Moldova.

Știri 2 iulie 2015

Dumnezeu nu ne uită niciodată numele, pentru că suntem ai Lui; ba mai mult, dorește să ne dea un nume nou și o viață nouă. În contextul acestei realități biblice, în perioada  29 martie – 5 aprilie 2015, Biserica Adventista de Ziua a Șaptea Galați Betania a fost gazda unor conferințe biblice cu tema „ Te chem pe nume, ești al meu’’, susținute de pastorul Laurențiu Gherghe, secretar al Conferinței Moldova.

Evenimentul a fost prefațat de concertul grupului Voces, care s-a bucurat de participarea a peste 500 de iubitori de muzică de calitate.

De asemenea, în deschiderea programului fiecărei seri a fost muzică vocală, corală și instrumentală care a pregătit atmosfera spirituală a întâlnirii.

Au fost clipe speciale, de întâlnire cu Dumnezeu și Evanghelia Sa.  Teme precum „Graba strică… viața!” , „Și totuși El ne iartă”, au constituit motive de reflecție pentru toți cei care și-au lăsat inimile atinse de Cuvântul împărtășit, dintre care peste 50 de vizitatori.

La finalul seriei de conferințe biblice, 7 persoane au răspuns apelului de a-și preda viața lui Dumnezeu prin legământul botezului.

Suntem recunoscători pentru mesajele valoroase care ne-au întărit nădejdea că suntem copiii unui Dumnezeu minunat, care ne cheamă pe nume, la o viață mai bogată și mai plină de sens.

Mai jos aveți înregistrările video ale prezentărilor, pe fiecare seară.

[youtube_channel playlist=PLPmTXyEbBW7LGcpCWl3fEzjqFG35t02i2 num=8 width=200]