Tabere de tineret 2014

Departamentul de Tineret al Conferinței Moldova ne-a informat că pe parcursul verii anului acesta (2014) au avut loc următoarele tabere.

Știri 30 octombrie 2014

Departamentul de Tineret al Conferinței Moldova ne-a informat că pe parcursul verii anului acesta (2014) au avut loc următoarele tabere:

TABARA DE LICURICI

Este deja o obisnuință pentru instructorii activi de licurici ca în prima săptămână de după terminarea școlii să ne întâlnim în tabăra dedicată licuricilor. Anul acesta, în perioada 24 – 30 iunie, au fost prezenți aproximativ 40 de copii, instructori si părinți care au descoperit cum pot duce Legea lui Dumnezeu în inima lor. Deși sunt cei mai mici reprezentanți ai departamentului de tineret, licuricii pot fi capabili de trăiri spirituale semnificative, iar acest lucru a fost vizibil în această tabără.

TABĂRA FAIR – PLAY

Mai bine de 150 de participanți au făcut ca tabăra fair-play de anul acesta din perioada 14 – 20 iulie, să fie una memorabila. Alături de participanții din țară, au fost prezenți si tineri din Israel, Italia, Spania, Franța. Aici au învățat cum să trăiască fericiți, respectând regulile pentru a ajunge la statutul de Heaven Inside. Împărăția care este în fiecare inimă, aduce bucuria Mântuirii încă de pe acum.

CAMPOREEA NAȚIONALA A EXPLORATORILOR

Preț de 4 zile în perioada 23 – 27 iulie avut loc cea de-a doua ediție a Camporeei Naționale a Exploratorilor din România, la Coșna. Au participat aproximativ 600 de exploratori din toată țara. Fiecare zi a adus provocări specifice exploratorilor la cote semnificative ale organizării. Conferința noastra a fost reprezentată de un număr de 145 de participanți. Studiind exemplul lui Iosif, toți cei prezenți au plecat hotărâți să Descopere planul lui Dumnezeu pentru ei.

TABĂRA PENTRU FAMILII TINERE

A fost prima ediție si primul proiect adresat special acestei categorii de tineri. Au participat aproximativ 20 de familii. Activitățile au cuprins atât seminare cât și momente de destindere, refacere fizică și psihică. Invitatul special a fost dr. Daniel Duță, care a dezvoltat tema:  Dragostea – pe sens unic!

[justified_image_grid facebook_id=153653838010224 facebook_album=807635549278713]

Loading