Seară de părtășie cu Daniel Chirileanu la Piatra Neamț

Știri 16 iulie 2014

În Sabatul III al lunii iunie la orele 18, un eveniment deosebit şi marcant pentru tinerii adventişti nemţeni a avut loc in biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Piatra-Neamţ – Dărmăneşti. Ne-a onorat cu prezenţa Directorul de tineret Daniel Chirileanu, care nu doar a predicat în această comunitate, ci a invitat şi tinerii sâmbătă seara la un timp de părtăşie. Prezenţa unui semnificativ număr de tineri din bisericile Adventiste ale judeţului Neamţ ne-a făcut să conştientizăm faptul că aceştia sunt receptivi atunci când vine vorba de momente de joc, cunoaştere şi voie bună. Nu putem spune că a fost un seminar în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă 2 ore în care am simţit din plin bucuria tinereţii.

Dacă ar fi să facem o sinteză a lucrurilor petrecute în cadrul acestei acţiuni, am aminti în primul rând ideile ingenioase prin care am reuşit să ne cunoaştem unii pe alţii, dar şi proiectele, nevoile, devizele comunităţilor noastre. Prin metoda jocului, Scriptura s-a îmbinat armonios cu lucrurile pe care tinerii le găsesc atractive, cu întrebări de cultură generală sau cu discuţii în care băieţii şi fetele au putut afla chestiuni interesante despre sexul opus.

Premiile oferite, dar şi modul unic prin care activităţile au fost prezentate, au antrenat tinerii bisericii Adventiste care s-au bucurat cu ajutorul acestui eveniment de o conectare interpersonală şi nu în ultimul rând de o amintire frumoasă. Pastorul Daniel Chirileanu a reuşit să ne cucerească prin modul cu totul original şi creativ de prezentare a Cuvântului lui Dumnezeu. În ziua de astăzi, în care ispitele aduc din ce în ce mai multă vulnerabilitate în rândul copiilor lui Dumnezeu, astfel de momente dedicate tinerilor, nu fac decât să aducă forţa proaspătă şi conştientizarea nevoii Puterii Divine în viaţa acestei generaţii.

Arina Baston, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea Piatra Neamţ – Dărmăneşti

Loading