Rugaţi-vă pentru BURUNDI!

Pe 24 octombrie 2019, președintele Uniunii din Burundi, pastorul Lamec Barishinga, a fost arestat. Această arestare face parte dintr-o serie crescândă de amenințări și atacuri asupra Bisericii Adventiste din Ziua a Şaptea de către guvernul din Burundi. Prin urmare, Biserica Adventistă din Ziua a Şaptea face apel la toți membrii să se roage pentru Burundi.

Știri 4 noiembrie 2019

În Burundi sunt 186.000 de membri adventiști de ziua a șaptea. Ei au nevoie urgentă de rugăciunile noastre.

Pe 24 octombrie 2019, președintele Uniunii din Burundi, pastorul Lamec Barishinga, a fost arestat. Această arestare face parte dintr-o serie crescândă de amenințări și atacuri asupra Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea de către guvernul din Burundi.

Prin urmare, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea face apel la toți membrii să se roage pentru Burundi.

  1. Rugați-vă ca pastorul Barishinga să fie eliberat din închisoare.
  2. Rugați- vă ca membrii noștri să fie protejaţi de abuzuri fizice și emoționale, iar arestarea pastorilor și membrilor noștri – ca formă de intimidare – să înceteze.
  3. Rugați-vă ca guvernul din Burundi să preţuiască libertatea religioasă și să nu intervină în deciziile administrative ale Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, permițându-le astfel membrilor noștri să se închine în conformitate cu conștiința lor, fără amestecul vreunui guvern sau al altei entităţi.

Mai jos veți găsi imagini și videoclipuri ale poliției care tulbură serviciile de închinare și îi bate violent pe membrii noștri https://www.adventist.org/en/pray4burundi/

Burundi

The Seventh-day Adventist Church has launched the global prayer campaign "Pray for Burundi" after the newly elected union president was arrested trying to attend year-end-meetings in Kenya.

Gepostet von Adventist News Network am Freitag, 1. November 2019

Credem că există putere în rugăciune. Împărtășiți acest lucru cu prietenii, în grupele mici, la grupa Școlii și Sabat. Frații și surorile noastre din Burundi au nevoie de rugăciunile noastre!

Loading