Raportul zilei de 7 iulie

Dumnezeu a binecuvântat discuțiile privind convingerile fundamentale astăzi. În cuvântul de închidere, Dr. Stele, vicepreședinte al CG, a spus: ”Sunt mândru de biserica mea pentru că este într-adevăr, cu totul dedicată Cuvântului lui Dumnezeu.”

Știri 8 iulie 2015

Motive de laudă pentru 7 iulie

 1. Devoționalul de dimineață a fost o adevărată binecuvântare. După cum spunea pastorul Derek Morris: ” Mathilde Frey ne-a împărtășit în această dimineață vestea cea bună că nu suntem niciodată singuri (Ioan 14:18).” Lăudat să fie Dumnezeu!
 2. Membrii comitetului de numiri, ca și conducerea administrativă, ne-au împărtășit faptul că rugăciunile înălțate au o influență majoră în desfășurarea lucrărilor. (Lăudați pe Domnul! Sesiunea mai durează câteva zile, deci să ne rugăm în continuare!)
 3. Dumnezeu a binecuvântat discuțiile privind convingerile fundamentale astăzi. În cuvântul de închidere, Dr. Stele, vicepreședinte al CG, a spus: ”Sunt mândru de biserica mea pentru că este într-adevăr, cu totul dedicată Cuvântului lui Dumnezeu.”
 4. Continuăm să ascultăm rapoarte inspiratoare din partea Diviziunilor din toată lumea. Aseară am aflat cum un fost deținut, care a făcut 17 ani de închisoare, a condus la Isus 1200 de foști răufăcători. (Acest lucru a fost prezentat de Diviziunea Inter-Americană.)
 5. Am avut și un număr impresionant de mărturii privind binecuvântarea lui Dumnezeu în camera de rugăciune. Poveri  au fost ridicate, iar un tânăr s-a hotărât să învețe cum să aibă o relație cu Isus după ce a vizitat camera de rugăciune.
 6. Mulți au împărtășit experiența modului în care Dumnezeu i-a convins să vină la CG să se roage și cum Dumnezeu a găsit și mijlocele necesare ca să poată veni. Lăudat să fie Dumnezeu pentru toate aceste mărturii. Sunt atât de multe că nu le putem ține evidența!
 7. Așa încât continuăm să lăudăm pe Dumnezeu pentru revărsarea binecuvântărilor Sale și pentru răspunsurile la rugăciunile din camera de rugăciune

Cereri de rugăciune pentru 8 iulie

 1. Rugați-vă pentru mesajul devoționalului de dimineață: ”Prin încercări spre biruință: Mișcarea adventă și revenirea Sa” pe care îl va prezenta Alain Coralie, secretar asociat executiv al Diviziunii Africii Centrale și de Est.
 2. Întreaga sesiune de lucru a zilei de azi 8 iulie va fi dedicată  întrebării dacă Diviziunile ar trebui să hotărască individual în cazul hirotonirii femeilor pe teritoriul lor.( Rugați-vă ca toată ziua să se dea pe față un spirit prietenesc/plăcut în timpul discuțiilor).
 3. Întrebarea asupra căreia se va cere votul delegaților este: ”După ce ați studiat cu rugăciune din Biblie, scrierile Ellen G. White și rapoartele comisiilor de studiu și; după ce ați luat în considerație cu grijă ce este cel mai bine pentru biserică și pentru împlinirea misiunii ei, credeți că este acceptabil ca la nivelul comitetului executiv al fiecărei Diviziuni să se decidă , deoarece pot considera oportun pe teritoriul lor, ca femeile să poată fi hirotonite pentru lucrarea Evangheliei? Da sau Nu.” (Rugați-vă ca Dumnezeu să dea înțelepciune divină delegaților care vor răspunde la această întrebare. Rugați-vă pentru împlinirea voii lui Dumnezeu.
 4. Rugați-vă pentru ca Duhul Sfânt să umple domul și când oamenii vor intra în clădire în această dimineață, în loc să anticipe probleme sau să vină să se plângă, rugați=vă ca cei ce vor veni la lucrări să aibă inimi pline de laudă pentru Dumnezeul cel mare si puternic pe care Îl slujim. El domnește încă pe tron și aceasta este biserica SA!
 5. Rugați-vă pentru rapoartele care vor fi prezentate de Diviziunea Africii de Sud și Oceanului Indian, Diviziunea Pacificului de Sud și Diviziunea Asiei de Sud și Pacificului.
 6. Rugați-vă pentru puterea lui Dumnezeu, răbdare și rezistență pentru toți!
 7. Rugați-vă ca rugăciunea lui Isus din Ioan 17 să fie împlinită și să putem fi toți UNA!

Preluare de pe redesteptaresireforma.wordpress.com

Loading