Proiectul „Zi de bine” la Roman

Colaborarea tinerilor din Roman, Horia și Pătrăuți în acest proiect, pe lângă zâmbetul mare creat fiecăruia, a fost o provocare de a fi mai buni unii cu alții, mai deschiși, politicoși, optimiști și respectând valoarea celuilalt descoperi secretul unei lumi pe care mulți o consider o utopie.

Știri 10 mai 2015

Acest proiect a fost organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Roman, de către Departamentul de Tineri din districtul Roman și Horia, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, alăturându-se și tinerii din Pătrăuți, jud Suceava, care au făcut din Sabatul 02 mai 2015 o zi de sărbatoare în Biserică și de misiune în după-amiaza zilei.

Proiectul a avut ca scop:

  1. Zâmbetul durează doar o clipă, dar amintirile lui o viaţa întreagă, prin care romașcanii stimulați la o atitudine pozitivă care va influiența toată viața. Un smile, o floare, o vorbă de duh, toate acestea au adus ZÂMBETUL și seninul în inimile locuitorilor di Roman.
  2. Permise de politețe – la trecerile de pietoni, echipe de tineri ofereau șoferilor care acordau prioritate pietonilor înainte ca aceștia să coboare pe zebră. Jandarmeria care era parte a proiectului a salutat inițiativa Bisericii Adventiste de ziua a Șaptea, preciză că este o idee ce ar trebui continuată.
  3. Recunoaște marile personalități – tablourile lor a creat subiectul multor întrebări și răspunsuri, și conducând pe cei ce au participat spre adevăratele valori, mai ales spirituale, cărțile E.G.White, ajungând în casele din Roman, iar alții înscriindu-se la cursurile Sola Scriptura.

Colaborarea tinerilor din Roman, Horia și Pătrăuți în acest proiect, pe lângă zâmbetul mare creat fiecăruia, a fost o provocare de a fi mai buni unii cu alții, mai deschiși, politicoși, optimiști și respectând valoarea celuilalt descoperi secretul unei lumi pe care mulți o consider o utopie.

[justified_image_grid facebook_id=153653838010224 facebook_album=915960295112904]