Program evanghelistic „Eu sunt Alfa și Omega” la Milișăuți Centru

În perioada 23-31 ianuarie 2015, în capela Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Milisăuți Centru, s-a desfășurat programul evanghelistic cu tema “Eu sunt Alfa și Omega”, prezentat de pastorul Teodor Huțanu.

În deschiderea programului fiecărei seri a fost muzică vocală, corală și instrumentală de calitate, ce a pregătit atmosfera spirituală a întâlnirii. Din partea autorităților locale a fost prezent domnul primar al orașului Milișăuți care a apreciat evenimentului evanghelistic, biserica, precum și aportul adus de credincioșii adventiști la binele comunității locale.

Au fost seri speciale, sublime, de întâlnire cu Dumnezeu și Evanghelia Sa, pastorul Teodor Huțanu prezentând mesajul cu putere, claritate și înțelepciune.

La încheierea evanghelizării a fost prezent și pastorul Florin Istrate, președintele Conferinței Moldova, care prin mesajul său a motivat biserica pentru a continua misiunea încredințată de Mântuitorul Isus Hristos bisericii Sale.

Suntem în așteptarea încolțirii seminței semănate cu aceasta ocazie, membrii continuând să lucreze și să se roage pentru persoanele care au participat la acest eveniment.

Dumitru Morhan  – pastor, district Milișăuți, jud. Suceava

Loading