„Orăşelul Copiilor” 17 mai 2015 – Roman, județul Neamț

Dacă în edițiile trecute activitatea în Orășelul Copiilor era organizată prin angrenarea școlilor și profesorilor, cu emoție, dar și credință, în acest an ne-am dorit un test al așteptării acestui eveniment. Credința ne-a fost răsplătită prin prezența celor peste 600 de copii din Roman, dar și din localitățile apropiate municipiului. Frumusețea evenimentului a fost dată în acest an de prezența părinților cu copiii lor, majoritatea fiind cu tata și cu mama.

Știri 2 iulie 2015

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea împreună cu Asociația „Exploratori pentru Viitor”, la invitația Primăriei Roman, a organizat în cadrul Zilelor Municipiului, pe 17 mai 2015, în Parcul Municipal, a VIII-a ediție a orașului ALTFEL: „Orășelul Copiilor”.

La ora 1100 s-a dat startul acestei manifestări, atunci când Primarul Romanului, dl. prof. Laurențiu Dan Leoreanu împreună cu Primarul Orășelului Copiilor, pastorul Eugen Profir, au tăiat panglica de inaugurare. Momentul de deschidere a fost marcat și de prezența unui grup de copii de la grădiniță convocați de Serviciul Circulație a Poliției Roman.

Dacă în edițiile trecute activitatea era organizată prin angrenarea școlilor și profesorilor, cu emoție, dar și credință, în acest an ne-am dorit un test al așteptării acestui eveniment. Credința ne-a fost răsplătită prin prezența celor peste 600 de copii din Roman, dar și din localitățile apropiate municipiului. Frumusețea evenimentului a fost dată în acest an de prezența părinților cu copiii lor, majoritatea fiind cu tata și cu mama. Cu răbdare treceau și participau activ pe la fiecare din cele 26 de standuri ale orășelului. Putem enumera: Primărie, Poliție – serviciu circulație, Pompieri, Jandarmerie, Școală, Sanctuarul, Club alpin, Cabinet veterinar, Observator astronomic, Piață, Poștă, Cabinet psihologic, Spital, Filarmonică, Școală de șoferi, Club de orientare, Radio și Telecomunicații, I.T Zone, Librărie, Stadion, Face Painting, etc

Punctul de atracție în anul acesta a fost SANCTUARUL, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Domnul Primar și-a arătat plăcuta surprindere în ce privește întregul sistem iudaic în vederea mântuirii omului prin explicația oferită de pastorul Gabriel Sorohan.

Orașul ALTFEL a dat Romanului în acest an o nuanță accentuată de sărbătoare, de învățare pentru generația mică în dezvoltare, pentru orientarea părinților și de poziționare a Bisericii Adventiste în Roman printre instituțiile cunoscute ale municipiului.

[justified_image_grid facebook_id=153653838010224 facebook_album=936852163023717]

Loading