Lecții despre dragoste la Iași - profesor: Cătălin Bărbulescu

Tot mai mulți români au lacune în ceea ce privește sentimentul de dragoste, cel puțin asta susțin statisticile. Cu privire la acest subiect s-au pus o mulțime de întrebări și încă se vor mai pune, însă o mare parte din ele își vor găsi răspuns în următoarele zile. În Capitala Moldovei va veni Cătălin Bărbulescu, un profesor din București pasionat de relații dar și de modul în care oamenii își exprimă adesea sentimentele.

Știri 9 martie 2017

Tot mai mulți români au lacune în ceea ce privește sentimentul de dragoste, cel puțin asta susțin statisticile. Cu privire la acest subiect s-au pus o mulțime de întrebări și încă se vor mai pune, însă o mare parte din ele își vor găsi răspuns în următoarele zile.

În Capitala Moldovei va veni Cătălin Bărbulescu, un profesor din București pasionat de relații dar și de modul în care oamenii își exprimă adesea sentimentele.

Acesta va susține atât vineri cât și sâmbătă sau duminică câte un seminar interactiv în sala Rosini Verdi din Palas Mall. Te așteptăm pe tine dar și pe prietenii tăi în intervalul 10 – 12 martie de la ora 19.00.

Cu mai multe informații despre acest subiect vine chiar Cătălin Bărbulescu:

Insert audio Cătălin Bărbulescu – seminar – 40 secunde

Menționăm că sesiunea de seminarii este organizată de Asociația Studențească AMiCUS Iași și Conferința Moldova prin Biserica Adventistă Iași – Sărăriei în parteneriat cu Impact Fm România, Agora Press, Cotidianul Bună Iași, dar și cu publicația InfoMoldova.

Dragostea renaște. Dragostea dezgheață. Dragostea înflorește. Între 10 si 12 Martie la Palas Mall, Sala Rosini Verdi.Hai si tu cu noi!

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea Iaşi – Sărărie 127 am Mittwoch, 8. März 2017

Loading