Jurnalul de Sabat din 16 mai 2020

Știri 14 mai 2020

Vă invităm să urmăriți Jurnalul de Sabat în fiecare sâmbătă, începând cu ora 16.00, LIVE, pe site-ul Conferinței Moldova și pe Facebook. Emisiunea din 16 mai 2020 va fi moderată de pastorul Tiberiu Nica, președintele Conferinței Moldova.

LIVE ? Jurnalul de Sabat 16.05.2020

Ediția de astăzi a Jurnalului de Sabat este moderată de pastorul Tiberiu Nica, președintele Conferinței Moldova.Din program:16:00 – 17:45 – Ce s-a întâmplat la Mineapolis în 1888? Ce susțineau liderii Bisericii Adventiste de atunci în urma studierii cap. 3 din Galateni? Care a fost răspunsul tinerilor teologi Jones și Waggoner? Ce înseamnă „sindromul Mineapolis”? Întâlnim aceeași atmosferă în biserica de azi?Întrebări și răspunsuri împreună cu invitații: Marius Munteanu, Gabriel Golea, Emil Lazăr, Norel Iacob, Florin Lăiu și Valentin Dănăiață. În platou, alături de moderator, vor fi Rașcu Florin și Gabriel Sorohan.18:00 – 19:50 – Camera de Gardă – în directDr. Costin Dinu, Directorul Departamentului de Sănătate al Uniunii Române, va răspunde întrebărilor dumneavoastră despre COVID-19 prin intermediul comentariilor pe pagina de Facebook a Conferinței Moldova.#JurnaluldeSabat #confmoldova #live

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Samstag, 16. Mai 2020

Program:

16:00 – 17:45 – Conflictul de la Mineapolis

Ce s-a întâmplat la Mineapolis, în 1888? Ce susțineau liderii Bisericii Adventiste de Ziua Șaptea de atunci despre capitolul al treilea din Epistola către Galateni? Care a fost mesajul tinerilor teologi Alonzo T. Jones și Ellet J. Waggoner? Ce înseamnă „Sindromul Mineapolis”? 

Întâlnim aceeași atmosferă și în biserica de astăzi?

La toate aceste întrebări vor răspunde Tiberiu Nica și invitații săi, unele dintre cele mai respectate voci din biserica Adventistă de Ziua a Șaptea:

 • Marius Munteanu, directorul Departamentului Educație, Diviziunea Inter-Europeană
 • Gabriel Golea, Secretar General, Uniunea Federației Franco-Belgiene
 • Emil Lazăr, pastor, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Paris
 • Norel Iacob, redactor-șef al revistei Semnele Timpului
 • Lect. univ. dr. Florin Lăiu, profesor de teologie biblică la Institutul Teologic Adventist
 • Valentin Dănăiață, pastor, biserica Adventistă de Ziua a Șaptea română din Loma Linda

În platou, alături de Tiberiu Nica, vor fi prezenți:

 • Florin Rașcu, pastor în districtul Betania, Iași
 • Gabriel Sorohan, pastor în districtul Târgu Frumos

18:30 – 20:00 – Camera de Gardă – în direct

Dr. Costin Dinu, Directorul Departamentului de Sănătate al Uniunii Române, va răspunde întrebărilor dumneavoastră despre COVID-19 trimise pe pagina de Facebook a Conferinței Moldova.

Vă mulțumim că vă rugați pentru realizatori și pentru că ne urmăriți! Vă așteptăm și vă invităm să distribuiți Jurnalul de Sabat prietenilor dumneavoastră. Un Sabat binecuvântat!

  1 comments

 • | 16 mai 2020 at 16:00

  I-l lăudăm pe Domnul nostru Iisus Hristos,pt modul minunat în care vă inspiră pentru subiectele teologice arzătoare pe care le-ați abordat în ultimile 2 sabatate,dar și pentru cel din acest sabat, astfel de subiecte ne ajută pe noi ca membri și “sting vocea stridentă”,a grupărilor dizidente care fac atât de mult rău unității bisericii și misiunii speciale la care Ne-a chemat Hristos de a face ucenici din toate neamurile! Domnul sa va rasplteasca slujirea! Vă susținem în rugăciune!