Jurnalul de Sabat din 09 mai 2020

Știri 8 mai 2020
LIVE ? Jurnalul de Sabat 09 mai 2020

Vă invităm să urmăriți ediția de astăzi a Jurnalului de Sabat ce va fi moderată de pastorul Tiberiu Nica, președintele Conferinței Moldova.Din program:16:00 – 17:45 – Ce a vrut Ellen G. White să transmită prin viziunea celor două tronuri? Cum interpretează grupul Mineapolis această viziune? Care este interpretarea corectă a acestei viziuni? Sunt liderii bisericii o piedică în calea dezvoltării acesteia? De ce susțin grupurile dizidente această teorie? Pornind de la interpretarea eronată a „Viziunii celor două tronuri”, cele mai respectate voci ale Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea vor dezbate și vor analiza viziunea așa cum a fost ea prezentată de către Ellen White.17:45 – 18.00 – Actualități medicale Dr. Costel Petrea – Medic Primar Pediatru 18:00 – 19:50 – Camera de Gardă – în directDr. Costin Dinu, Directorul Departamentului de Sănătate al Uniunii Române, va răspunde întrebărilor dumneavoastră despre COVID-19 prin intermediul telefonului și prin SMS la numărul +40 (759) 148 096 sau pe pagina de Facebook a Conferinței Moldova.#JurnaluldeSabat #confmoldova #live

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Samstag, 9. Mai 2020

Vă invităm să urmăriți Jurnalul de Sabat în fiecare sâmbătă, începând cu ora 16.00, LIVE, pe pagina Conferinței Moldova și pe Facebook. Emisiunea din 9 mai 2020 va fi moderată de pastorul Tiberiu Nica, președintele Conferinței Moldova.

Program:

16:00 – 17:45 – Ce a vrut Ellen G. White să transmită prin viziunea celor două tronuri? Cum interpretează grupul Mineapolis această viziune?

Care este interpretarea corectă a acestei viziuni? Sunt liderii bisericii o piedică în calea dezvoltării acesteia? De ce susțin grupurile dizidente această teorie?

Pornind de la interpretarea eronată a „Viziunii celor două tronuri”, cele mai respectate voci ale bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea vor dezbate și vor analiza viziunea așa cum a fost ea prezentată de către Ellen White.

În platou vor fi prezenți, alături de Tiberiu Nica: 

  • Ionel Mardare, Secretarul Asociației Pastorale a Conferinței Moldova
  • Mugurel Asaftei, pastor în districtul Matca 2

De asemenea, pe parcursul emisiunii se vor alătura, prin Skype:

  • Laurențiu Ionescu, pastor, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea de limbă română din Zaragoza
  • Marius Munteanu, directorul Departamentului Educație, Diviziunea Inter-Europeană
  • Gabriel Golea, Secretar General, Uniunea Federației Franco-Belgiene
  • Florian Ristea, Directorul Departamentului Școala de Sabat și Lucrare Personală, Uniunea Română
  • Florin Lăiu, profesor de teologie biblică la Institutul Teologic Adventist
  • Marius Necula, pastor în Conferința Muntenia

17:45 – 18.00 – Actualități medicale

  • Dr. Costel Petrea – Medic Primar Pediatru 

18:00 – 19:50 – Camera de Gardă – în direct

Dr. Costin Dinu, Directorul Departamentului de Sănătate al Uniunii Române, va răspunde întrebărilor dumneavoastră despre COVID-19 prin intermediul telefonului și prin SMS la numărul +40 (759) 148 096 sau pe pagina de Facebook a Conferinței Moldova.

Vă mulțumim că vă rugați pentru realizatori și pentru că ne urmăriți! Vă așteptăm și vă invităm să distribuiți Jurnalul de Sabat prietenilor dumneavoastră. Un Sabat binecuvântat!

Loading