Inaugurare Centrul de Sănătate Ivești - SANED

Experiențe misionare 30 august 2019

Proiectul s-a născut la inițiativa unui grup de membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din loc. Ivești, jud. Galați, și a fost adoptat de către Biserica locală din Ivești.

Inițiativa înființării unui centru de sănătate s-a datorat atât influenței celor două centre de sănătate existente la momentul acesta în țară, proiectului Casa Pâinii cât și motivarea prin studiul Spiritului Profetic de a prezenta Evanghelia lui Hristos împreună cu un stil de viață sănătos.

Sprijinul autorităților locale, contribuția directă sau indirectă a oficialităților din mai multe localități din zonă, implicarea membrilor bisericii locale, sprijinul Conferinței Moldova dar și ajutorul și înzestrarea din partea lui Dumnezeu a oamenilor ce au lucrat timp de 11 ani au contribuit la finalizarea lucrărilor de construcții cât și la amenajarea interioară și exterioară a centrului de sănătate.

La evenimentul festiv au participat membri ai bisericii locale, primari și viceprimari din localitățile învecinate, funcționari și consilieri ai primăriei Ivești, preotul din localitate cât și mulți prieteni din afara bisericii.

În cadrul programului au luat cuvântul invitați din partea mai multor instituții: Primăria locală, Direcția de Sănătate Publică Veterinară Galați, Centrul de Sănătate Herghelia, Centrul de Sănătate Podiș, Conferința Moldova și Uniunea Română.

Printre luările de cuvânt ale invitaților, momentele muzicale au fost susținute de către Corul Bisericii Adventiste de ziua a Șaptea din Ivești și Corul de copii ,,Stropi de lumină”. La final, după mesajul pastorului Mușat Dragoș – reprezentantul Uniunii Române, a fost înălțată o rugăciune specială de binecuvântare a lucrătorilor și a echipei Centrului de Sănătate Ivești, SANED.

După încheierea programului de inaugurare, organizatorii au invitat pe cei prezenți să participe la un tur de vizitare al centrului și la o masă de părtășie special pregătită pentru acest eveniment.

Lăudăm pe Dumnezeu și Îi mulțumim pentru deschiderea celui de-al treilea Centru de Sănătate din Uniunea Română și dorim ca slujirea tuturor lucrătorilor din centru să fie încununată cu multe suflete în împărăția lui Dumnezeu.

Pastor Nunu Ionuț
Centrul de Sănătate SANED (www.saned.ro)

Loading