Inaugurare Biserica Gorban județul Iasi

Știri 9 iunie 2014

Ziua de 7 iunie 2014 nu a fost doar o zi de Sabat. A fost un Sabat cu totul special pentru biserica din localitatea Gorban, județul Iași. Poate vă întrebați de ce este atât de special acest Sabat. Ei bine, după 8 ani de rugăciune, de muncă și experiențe cu Dumnezeu, construcția bisericii a fost gata de inaugurare . Și ca la orice zi de sărbătoare, oamenii au venit de dimineață.

După un prim moment muzical, s-au trecut în revistă cateva momente reprezentave din minunata istorie a  acestei biserici.  În prima parte, fratele pastor  Stelian Iacob a prezentat istoricul comunității din punct de vedere al prezenței AZS în zonă, iar mai apoi fratele Beniamin Apostol a ilustrat istoricul începerii acestei construcții, dumnealui fiind pastor în zona aceasta până în anul 2009. Apoi, sub îndrumarea fratelui Onisim Butuc, pastor al acestei bisericii din anul 2009 până în prezent, s-a finalizat construcția.

Din partea autorităților locale a fost prezent domnul primar Dănuț Rotaru. Dumnealui, în intervenția sa, a subliniat deschiderea autorităților față de biserica Adventistă și colaborarea plăcută pe care am avut-o.

Din partea Uniunii de Conferințe a fost prezent fratele secretar Ștefan Tomoiagă. Dumnealui a fost cel care a prezentat cuvântul din partea Domnului.

Din partea Conferinței Moldova au fost prezenți următorii: fratele președinte Florin Istrate, fratele secretar Laurențiu Gherghe și fratele trezorier Doru Lupu. Dumnealor au fost cei care au dedicat această biserică în mâna lui Dumnezeu.

Ne rugăm ca Dumnezeu să lucreze și pe mai departe în viața oamenilor, pentru ca mult mai mulți să înțeleagă mesajele Evangheliei, să-și predea viața Mântuitorului și cu toții să ne pregătim pentru întâlnirea cu El.

Loading