În Sabatul din 24 mai 2014 la Roman a fost sarbatoare

Știri 17 iulie 2014

Dimineața, corul bărbatesc “O inima curată” a alcătuit echipa de amvon. Un număr de 30 de bărbaţi au cântat 4 piese din repertioriul lor, iar cuvântul rostit de 5 fraţi de la Valea Enei, care au povestit din experienţele lor şi din speranţa mântuirii, a adus un aer proaspăt şi au creat o atmosferă de neuitat.

La prânz, după repetiţia de cor, a fost o masă de părtăşie şi o pauză absolut necesară pentru pregătirea programului de după amiază.

La ora 18, un cor pe patru voci, format din 50 persoane, de la Roman şi de la Valea Enei au susţinut un program de laudă şi preamărire la adresa lui Dumnezeu, bine ştiind că lauda şi recunoştinţa sunt medicamentele care ne vindecă de spiritul de critică şi nemulţumire. Piesele au fost cu grijă alese, pline de entuziasm şi bucurie, şi cu adevărat au înălţat comunitatea către ceruri în închinare.

La încheiere, Valentin Pascariu, fostul deţinut pe viaţă, a povestit experienţe din viaţa lui, experienţe care au fost impresionante pentru toţi, dar mai ales pentru sora Cristina Bughelea din Valea Enei care a scris pe loc o poezie inspirată de cuvântul fratelui nostru acum liber prin Hristos.

Puteti viziona o frântură din acest program în înregistrarea de mai jos:

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=0hLcN1Me63g’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Benoni Catană – Roman

Loading