Hirotonire pastorală la Dumbrăveni, în județul Suceava

Știri 12 iunie 2012

În data de 23 iunie 2012 va avea loc hirotonirea a 3 noi pastori în zona de nord-est a țării. Evenimentul va avea loc la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Dumbrăveni, jud. Suceava.

Pastorii care vor primi binecuvântarea prin punerea mâinilor vor fi: Hriscu Claudiu – pastor asistent în districtul Darabani, Rașcu Florin – pastor asistent în districtul Dumbrăveni și Felia Bogdan – pastor asistent în districtul Deleni. Programul ce va avea loc sâmbătă, 23 iunie 2012 începând cu ora 10 are loc cu susținerea și participarea membrilor Comitetului Conferinţei Moldova și a Uniunii Române a Bisericilor Adventiste de Ziua a Şaptea.

Ceremonia hirotonirii are loc după ce un pastor asistent a dovedit pe parcursul activității precedente calități spirituale și pastorale cu rezultate în activitatea desfășurată. Hirotonirea în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, constituie momentul de recunoaștere oficială a unui pastor. Prin hirotonire acesta este acreditat să slujească in calitate de pastor în orice parte a lumii.