O formație creștină a adunat peste 500 de spectatori la Iași

O sală plină de ieseni pasionati de muzică de calitate a reusit să strângă Grupul Voces care a venit sâmbăta trecută pentru prima dată la Iași. Cei 20 de membri ai formației au pregătit un program special cu muzică creștină corală de actualitate.

Știri 22 aprilie 2016

O sală plină de ieseni pasionati de muzică de calitate a reusit să strângă Grupul Voces care a venit sâmbăta trecută pentru prima dată la Iași.

Cei 20 de membri ai formației au pregătit un program special cu muzică creștină corală de actualitate.

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților, situată chiar în centrul Iașului, atât sala cât si balconul acesteia au fost populate în întregime cu spectatori.

Concertul a fost transmis în direct de către reprezentantii departamentului tehnic al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Iași pe site-ul www.azsiasi.ro, unde a fost vizionat de aproximativ 100 de internauți. Astfel, celor aproximativ 500 de spectatori s-au alăturat și cei din mediul online.

Emanuel Suciu, dirijorul corului a declarat cu puțin timp înainte de a începe concertul faptul că în cadrul programului vor putea fi ascultate piese din mai multe culturi, limbi și stiluri.

Organizatorii împreună cu voluntarii Asociației Studențești AMiCUS Iași s-au ocupat în detaliu de acest eveniment invintând si ocupând locuri special pentru personalitățile din municipiu.

Evenimentul a fost promovat de Impact Fm Radio, Speranța TV, Radio Vocea Speranței și a avut drept parteneri diferite firme, precum Sante, Redax sau SmartGlass.

Mai jos aveți înregistrările video, așa cum au fost transmise live.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=mOepeT2A7fU’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=b5FspPgZWcg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Loading