Ernest Castillo predică în Biserica Adventista de Ziua a Șaptea din zona Moldovei

Știri 14 iunie 2013

Ernest Castillo – vice-presedinte general al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – Diviziunea Nord Americană vizitează Biserica Adventistă din zona Moldovei.

Sâmbătă, 15 iunie 2013 pastorul Castillo va predica din Cuvântul lui Dumnezeu la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Bacău Centru și la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din municipiul Onești El este responsabil al departamentului de slujire pentru minoritati etnice, inclusiv cea română și este unul din cei mai dedicați promotori ai initiativei pentru evanghelizare în zonele metropolitane ale diviziunii Nord Americane.

Biserica de la Bacău se va bucura de asemenea și de prezența altor doi oaspeți. Sandra Juarez – directoarea postului de televiziune, EsperanzaTV, postul oficial de limba spaniola al Bisericii Adventiste din America de Nord și pastorul Ioan Tătar-Câmpian – secretarul general al Uniunii Bisericilor Adventiste de Ziua a Șaptea din România vor fi de asemenea prezenți vineri seara și sâmbătă, la Bacău și la Onești.

Biserica din Bacău va transmite în mediul virtual programul ce se va desfășura cu această ocazie. Cei care doresc să urmărească întregul program al Bisericii pot viziona înregistrările, în direct, la pagina de internet http://bacaucentru.adventist.ro.

Loading