Elevii adventiști cântă la Inspectoratul Școlar Galați

Un grup format din 15 elevi ai Școlii Gimnaziale Adventiste Matca sub îndrumarea profesoarei de Educație Muzicală Nunu Ana Maria, împreună cu doamna director Raluca Stăvărachi, au prezentat în data de 16 decembrie 2014, la Inspectoratul Școlar Județean Galați un program special, interpretând vocal și instrumental piese care prezintă evenimentul nașterii Domnului Isus Hristos.

Știri 25 decembrie 2014

Un grup format din 15 elevi ai Școlii Gimnaziale Adventiste Matca sub îndrumarea profesoarei de Educație Muzicală Nunu Ana Maria, împreună cu doamna director Raluca Stăvărachi, au prezentat în data de 16 decembrie 2014, la Inspectoratul Școlar Județean Galați un program special, interpretând vocal și instrumental piese care prezintă evenimentul nașterii Domnului Isus Hristos. Inspectorii, cadrele didactice și personalul auxiliar au fost profund impresionați de uniforma școlară, calitatea interpretativă cât și instrumentele muzicale (handbells, belleplates) la care au cântat elevii școlii noastre.

La finalul programului, s-a primit invitația doamnei Inspector Școlar General să onoreze cu prezența lor și alte evenimente din cursul anului, bucurându-se că pe teritoriul județului Galați există o școală adventistă care promovează valori morale și etice deosebite. Înainte de a pleca, fiecare inspector cât și personalul auxiliar a primit din partea școlii felicitări făcute de elevi, revista Viață și Sănătate, revista Semnele Timpului și cadoul special de la Sola Scriptura.

La întoarcere, elevii s-au oprit la primăria din localitatea Matca, unde au fost întâmpinați cu multă bucurie de primarul localității și întreg personalul din primărie. După prezentarea programului, cuvintele pline de apreciere adresate de către primar și echipă i-au încurajat și mai mult să folosească fiecare ocazie, așa cum motivează Ellen White, ca să îl mărturisim pe Mântuitorul și Salvatorul nostru.

    1 comments

  • | 31 decembrie 2014 at 7:31

    DOMNUL fie laudat !, apreciez initiativa, felicitari 🙂 Raluca si intregului grup implicat si la multi … multi ani cu sanatate si bucurii !!,