Concert “Zambete pe portativ”

Știri 27 iunie 2013

Sâmbătă, 29 iunie 2013, corurile de copii Cantassimo din Bacau și Celest Harmony din Matca – Galați vor cânta în Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea din Matca, județul Galați. Biserica Matca II  va fi gazda evenimentului de dimineață de la ora 10, iar Biserica Adventistă Matca I va fi gazda evenimentului de după-amiază începând cu ora 18.

Lucrările corale au o dinamică specială și redau bucuria unei copilării trăite alături de Mântuitor. Repertoriul celor două coruri prezente la Matca va cuprinde lucrări noi, neînregistrate pe CD-ul “Pe aripi de cânt”. Piesele noi sunt: “Aleargă vară, iarnă”, “Iată, noaptea-ntunecată a tecut”, “Doar o rază de lumină”, “Din izvorul iubirii Tale”, “Dacă-n lumea de sub soare”, “Când mă clatin pe cărare”, “Sus e nadejdea”, “Cântec pentru Advent”, “Domn este Unul, singur Dumnezeu”, “Din ce izvor se naște-n inimă un dor”.

Deși sunt formate doar din copii, corurile au o bogată experiență muzicală. Celest Harmony și Cantassimo au mai cantat pe scena Filarmonicii “Mihail Jora” din Bacău, la Institutul Teologic Adventist din Cernica – județul Ilfov, la Radio Vocea Speranței și la postul de televiziune Speranța TV. Corurile sunt dirijate de profesor Simida Gherghe.

Toți cei doritori să asculte glasurile cristaline de copii, pentru lauda lui Dumnezeu, sunt așteptați la Biserica Adventistă Matca I si Matca II.

Loading