Celebrăm 1000 de prieteni pe Facebook

Suntem foarte fericiți pentru că pagina de Facebook a Conferinței Moldova a atins astăzi un număr frumos de prieteni. Și mai fericiți suntem pentru că într-un foarte scurt timp am ajuns să numărăm 1000 de like-uri. Dacă pe 14 iunie sărbătoaream 800 de prieteni, în doar 162 de zile, numărul a crescut la 1000. Dorim să mulțumim fiecărei persoane care ne urmărește și este interesată de ceea ce publicăm. Apreciem tot interesul dumneavoastră și fiecare cuvânt frumos pe care ni-l scrieți.

Știri 23 noiembrie 2015

Suntem foarte fericiți pentru că pagina de Facebook a Conferinței Moldova a atins astăzi un număr frumos de prieteni.

Și mai fericiți suntem pentru că într-un foarte scurt timp am ajuns să numărăm 1000 de like-uri. Dacă pe 14 iunie sărbătoaream 800 de prieteni, în doar 162 de zile, numărul a crescut la 1000.

Dorim să mulțumim fiecărei persoane care ne urmărește și este interesată de ceea ce publicăm. Apreciem tot interesul dumneavoastră și fiecare cuvânt frumos pe care ni-l scrieți.

Continuăm să oferim materiale de calitate pe Facebook și aceasta înseamnă:

  • devoționalul pentru adulți (zilnic)
  • devoționalul pentru femei (zilnic)
  • wallpaper cu nestemate biblice (săptămânal)
  • întrebări pentru dezbaterea studiilor Școlii de Sabat (săptămânal)
  • știrile și articolele ce le puteți găsi pe site (imediat după publicare)

Vă așteptăm să ne urmăriți mai departe și să împărtășiți prietenilor dumneavoastră ceea ce distribuim pe Facebook la adresa: facebook.com/AdventistMoldova

Loading