Botez la Piatra Neamț și Bacău

Știri 16 iulie 2014

Evenimentul nașterii din nou a adus bucurie familiei advente la Piatra Neamț și Bacău

Pentru 10 persoane, luna iunie 2014 a căpătat o seminifcație profundă: nașterea din nou.

La Piatra Neamț , sâmbătă – 7 iunie 2014 într-o atmosferă de sărbătoare a avut loc un eveniment  în care bucuria a fost  dublă:

Cea văzută pe feţele celor care au participat la evenimentul botezului  din Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Piatra Neamţ Dărmăneşti şi cea din cer văzută prin credintă:

„Tot aşa, vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouă zeci şi nouă de oameni neprihăniţi care n-au nevoie de pocăinţă”  Luca 15:7.

Cinci suflete tinere, au decis să primească botezul pocăinţei la Piatra Neamț primindu-L în acelaşi timp pe Domnul Isus Hristos ca Domn şi Mântuitor.

La acest eveniment  au fost prezenți: fr. Ştefan Tomoioagă, secretar al Uniunii Bisericii Adventiste  de Ziua  a Şaptea din Romania , fr. Istrate Florin preşedintele Conferinţei Moldova, fr. Dincă Gabriel pastor al Biserici Adventiste de Ziua a Şaptea  Popa Tatu din Bucureşti  însoţit de corul şi orchestra Bisericii Popa Tatu, Emilian Dospinescu pastor al Biserici Adventiste de Ziua a Şaptea din Piatra Neamţ, fraţi, surori  şi alţi numeroşi oaspeţi.

Alte cinci suflete au mărturisit pe Isus Hristos ca Domn și Mântuior pe 22 iunie 2014 în Biserica Adventistă din Bacău Centru.

„Am încredere că aceasta este voia lui Dumnezeu. Doresc să mă botez pentru că el mi-a arătat că am nevoie de lucrul acesta”  au fost cuvintele unuia dintre cei noi botezați.

Familia Bisericii Adventiste se dezvoltă în fiecare zi și este nevoie de curaj și încredere în făgăduințele lui Dumnezeu atunci când cineva se hotărăște să slujească lui Dumnezeu. Să îi aducem mulțumire Lui Dumnezeu pentru familia în care creștem spre Slava Lui.

Emilian Dospinescu

Loading