Anul unității „Doar împreună!” exprimat prin evanghelizare

În perioada 25 martie - 2 aprilie 2016, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Bacău - Centru s-a desfășurat campania de evanghelizare cu titlul: „Minunile lui Isus - reverberații contemporane!” Proiectul a fost inițiat de cele patru biserici din Bacău: Speranța, Șerbănești, Podiș și Bacău-Centru și a fost transmis în direct pe Internet.

Știri 15 iulie 2016

În perioada 25 martie – 2 aprilie 2016, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Bacău – Centru s-a desfășurat campania de evanghelizare cu titlul: „Minunile lui Isus – reverberații contemporane!”

Proiectul a fost inițiat de cele patru biserici din Bacău: Speranța, Șerbănești, Podiș și Bacău-Centru și a fost transmis în direct pe Internet. Arhiva este disponibilă pe site-ul Bisericii Bacău-Centru https://vimeo.com/adventistbacau.

Organizatorii au ținut cont de Anul Unității, cu dorința de a sublinia importanța practică a acestui deziderat în biserica rămășiței. În acest sens, au fost solicitați să susțină prezentările toți administratorii Conferinței și pastorii bisericilor din Bacău. Înainte și după conferințe, participanții au beneficiat de teste, analize și consiliere medicală, asigurate de Centrul de Sănătate Podiș.

02-b-evanghelizare-bc-anul-unitatii-la-bacau-benone-lupuMembrii bisericilor și invitații lor s-au declarat foarte încântați de acest proiect cu specific de unitate. Noutatea vorbitorilor diferiți la temele propuse a sporit interesul și, implicit, creșterea prezenței seară de seară. S-au creat, de asemenea, condiții pentru participarea multor invitați din localitățile unde avem grupe de studiu biblic.

Spre slava Domnului nostru și bucuria celor prezenți programul s-a încheiat cu un botez biblic. Într-o atmosferă spirituală înălțătoare, cinci persoane au dat mărturie publică despre credința lor în Domnul și Mântuitorul Isus Hristos.

Loading