A de la Amicus - Punct. și de la capăt!

Știri 16 iulie 2014

Amicus – Asociația Studenților  Adventiști, filiala Moldova a creat o ocazie de sărbătoare pentru toți așteptătorii revenirii Domnului nostru Isus Hristos.

Cu această ocazie la 7 Iunie 2014, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea Iaşi Sărărie a fost gazda evenimentului de închidere a anului Universitar AMiCUS.

Închiderea anului universitar a însemnat finalizarea studiilor  de licență pentru 21 de absolvenţi, membrii ai asociației Amicus.

Aceștia au hotărât să pună “Punct. și de la capăt!” adică să înceapă noul drum al vieții tot cu Dumnezeu. Alături de părinţi şi prieteni,  au fost prezenţi ca invitaţi pastorii: Nelu Burcea, directorul Departamentelor de Comunicare, Relaţii Oficiale şi Libertate Religioasa al Uniunii Române a Bisericilor Adventiste de Ziua a Şaptea, Laurenţiu Gherghe secretarul Conferinţei Moldova şi Viorel Şestun directorul Departamentului de Tineret din cadrul aceleiaşi Conferinţe.

Amintiri depănate, ţeluri atinse, dar şi hotărâri împletite cu rugăciuni de binecuvântare, au umplut sufletul absolvenţilor cu speranţa şi puterea de a păşi cu încredere  în următoarea etapă a vieţii.

Daniela Ionel

Loading