4 pastori adventiști hirotoniți la Suceava

Sâmbătă, 29 iunie 2019, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Suceava a găzduit un eveniment solemn de hirotonire de pastori. Într-o atmosferă festivă, pastorii Olivian Huean, Onisim Lehaci, Iulian Condrachi și Gabriel Ichim au răspuns chemării înalte la slujire în calitate de pastor al Evangheliei.

Știri 9 iulie 2019

La eveniment, pe lângă rudele și prietenii candidaților, au participat mulți membri ai bisericilor păstorite, colegi pastori, toți membrii comitetului Conferinței Moldova și din partea Uniunii de Conferințe din România, pastorul Aurel Neațu, președinte și directorul Departamentelor de Comunicare, Relații Oficiale și Libertate Religioasă, pastorul Dragoș Mușat.

După prezentarea celor patru familii pastorale, președintele Uniunii de Conferințe, pastorul Aurel Neațu a vorbit din Scriptură despre importanța chemării la slujire și despre așteptările lui Dumnezeu și ale Bisericii de la cei implicați în această lucrare, iar pastorul Tiberiu Nica, președintele Conferinței Moldova a înălțat rugăciunea de binecuvântare. Prin punerea mâinilor, toți pastorii prezenți au participat la recunoașterea oficială a chemării divine la slujire, ca o dedicare pe viață, pentru pastorii hirotoniți.

Evenimentul s-a încheiat prin adresarea unui cuvânt de trimitere, rostit de pastorul Dragoș Mușat și unul de bun venit în rândul slujitorilor hirotoniți, pastorilor și soțiilor lor, prin secretarul Conferinței Moldova, pastorul Sergiu Macovei și soția dumnealui, Denisa.

Programul desfășurat la Suceava a impresionat audiența și a constituit o motivare a tuturor celor prezenți la implicare în slujire și la o dedicare totală pentru Dumnezeu și semeni.

 

[justified_image_grid facebook_id=153653838010224 facebook_album=2854229547952626]

Loading