10 persoane răspund apelului pentru botez la o Evanghelizare în Pogana

În perioada 13 – 22 februarie 2015, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Pogana, jud. Vaslui a fost gazda unui program de prezentări biblice susținute de pastorul Laurențiu Gherghe – secretarul Conferinței Moldova. Conferințele s-au desfășurat sub titlul „Te chem pe nume, ești al Meu!”.

Timp de 7 ocazii au fost abordate subiecte interesante cu titluri care au trezit interesul participanților, printre care: Teama de a nu-L dezamăgi pe Dumnezeu, Cum să crești spiritual, Speranță pentru zilele catastrofale, O viață nouă în Hristos.

Programul fiecărei întâlniri a cuprins și o prezentare medicală în care s-au oferit informații și sfaturi practice referitoare la diferite probleme medicale. Membrii Bisericii locale s-au bucurat de numărul frumos de vizitatori care s-au arătat interesați de subiectele prezentate.

Cu ocazia ultimei prelegeri, pastorul Laurențiu Gherghe a făcut apel în vederea predării fiecăruia în mâinile Mântuitorului, iar 10 suflete prețioase au decis să încheie legământ prin botez cu Cel care i-a chemat pe nume.

[justified_image_grid facebook_id=153653838010224 facebook_album=877086065666994]

Loading