Ziua celor Mici Viață&Sănătate

Educație 21 mai 2014

26 mai 2014, este Ziua celor Mici (ediția a II-a) la Editura Viață și Sănătate. Editura se alătură părinților, instructorilor, bunicilor și profesorilor în nobila sarcină de educare a copiilor. Instrumentul pe care editura este gata să-l așeze în mâna fiecărui copil este CARTEA pentru copii. Fie că vorbim despre povestiri, poezii, jocuri sau materiale educative, oferta este suficient de bogată și de atractivă încât fiecare copil să aibă ceva de pus în rucsăcel.

Reducerile acordate vor fi de până la 20% pentru cărți din categoria celor pentru copii. Cărțile pentru copii ale Editurii Viață și Sănătate sunt de o calitate deosebită și la un preț accesibil tuturor. Alături de cărțile care vor fi la reduceri de preț sunt și câteva jocuri pentru copii precum și CD-ul: Noapte Bună Copii. Deși programul librăriilor din Rețeaua Editurii va fi unul special, de la ora 8 la ora 20, este disponibil de asemenea un serviciu de call center întreaga zi.

Catalogul Editurii Viață și Sănătate în format digital se poate consulta on-line la adresa issuu.com/edituraviatasisanatate.

Pentru mai multe informații nu ezitați să contactați centrele de carte sau serviciul call center la  numerele de telefon 021 323 00 20, 0740 10 10 34, 0726 71 46 64 sau email comenzi@viatasisanatate.ro. Comenzile se pot face și on-line la viatasisanatate.ro.

Loading