Camporeea Națională a Exploratorilor

Educație 20 mai 2014

În perioada 23-28 iulie 2014, Centrul de Tineret al Conferinței Moldova, situat în localitatea Coşna (jud. Suceava) va fi gazda celei de-a doua ediţii a Camporeei Naționale a Exploratorilor. La eveniment sunt invitate să participe toate grupele de exploratori implicate în mod activ în activităților desfășurate în cadrul acestui program.

Camporeea va avea ca tematică “Viața lui Iosif”, un personaj biblic atractiv pentru copiii de vârsta exploratorilor, iar programul va fi unul variat incluzând specializări, traseu de orientare, cursă cu obstacole, drumeții, joc de supraviețuire, etapa națională a Olimpiadei de specializări, proiecte în slujba comunității locale, jocuri și multe surprize.

Organizatorii la nivel regional și național îşi propun să combine toate aceste elemente pentru a face din Camporeea Națională un eveniment unic în viața unui explorator.

Pentru mai multe informații referitoare la costuri, transport, cazare și alte aspecte organizatorice vă rugăm să luați legătura cu instructorul de exploratori din comunitatea locală.

Data limită de înscriere: 1 iulie 2014.