Prelegerile pentru Săptămâna de Rugăciune 2021

În perioada 03 – 11 decembrie 2021, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România organizează Săptămâna de Rugăciune – un moment anual de cercetare personală și consacrare în rugăciune. Anul acesta întreg evenimentul are ca titlu: „Vom merge!” și ne pune în față chemarea pe care am primit-o - Să dăm mărturie despre cele 3 solii îngerești.

Rugăciune 22 noiembrie 2021

În perioada 03 – 11 decembrie 2021, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România organizează Săptămâna de Rugăciune – un moment anual de cercetare personală și consacrare în rugăciune. Anul acesta întreg evenimentul are ca titlu: „Vom merge!” și ne pune în față chemarea pe care am primit-o – Să dăm mărturie despre cele 3 solii îngerești.

Mesajul Președintelui

„Fără precedent” este expresia folosită deseori pentru a descrie evenimentele care au modelat lumea în ultimul timp. Niciodată până acum nu am avut parte de asemenea evenimente cutremurătoare care, într-o perioadă relativ scurtă, să se precipite afectând atât de rapid și de dramatic aproape fiecare aspect al vieții. Simțim din ce în ce mai mult faptul că ceva uimitor este pe cale să se întâmple, însă prognosticurile sunt vagi și nesigure. Dacă a existat vreodată un timp în care adventiștii de ziua a șaptea să predice cu o îndrăzneală insuflată de Duhul Sfânt soliile celor trei îngeri din Apocalipsa 14:6-12, atunci acel timp a sosit. Ni se spune că nu există vreo lucrare mai importantă decât să predicăm „ultima solie de avertizare pentru o lume care piere”.

În cursul Săptămânii de rugăciune a anului 2021, vom aprofunda aceste mesaje deosebit de importante care Îl au în centru pe Isus Hristos și neprihănirea Lui, în timp ce El caută să ne conștientizeze de nevoia de a ne uni viețile în întregime cu El. Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea este o mișcare profetică, ridicată de Dumnezeu la un moment special din istorie pentru a predica un mesaj specific, mesaj care poate fi dus lumii doar în acest timp – cele trei solii îngerești.

Acum este timpul să studiem aceste solii, să ne rugăm cu inimile deschise pentru călăuzirea lui Dumnezeu și să ne predăm în întregime în mâinile Sale, spunând: „Voi merge să predic cele trei solii îngerești!”

Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze într-un mod special acum, când veți petrece timp împreună cu El, în cursul acestei Săptămâni de Rugăciune mondiale.

Ted N.C. Wilson, președinte,
Conferința Generală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea

Citește materialul pentru fiecare zi:

 1. Vineri – Nu plângeți! – de Emil Jigău
 2. Sabat dimineață – Soliile îngerești și misiunea bisericii – de Ted Wilson
 3. Sabat după-amiază – Mesajul celor trei îngeri – de Aurel Neațu
 4. Duminică – Apelul dragostei
 5. Luni – Pocăință și judecată
 6. Marți – Închinați-vă Creatorului
 7. Miercuri – Evanghelia distruge întreaga opoziție
 8. Joi – Un avertisment iubitor din partea lui Dumnezeu
 9. Vineri – Judecata finală și dragostea lui Dumnezeu
 10. Sabat dimineață – Cele trei solii îngerești – de Ellen G. White
 11. Sabat după-amiază – Tabloul celor trei solii îngerești – de Georgel Pârlitu
 12. Lecturi pentru copii – de Randy Ishfell

Acest material poate fi descărcat în format PDF de aici.

Loading