10 zile de rugăciune 2020

În timpul celor Zece Zile de Rugăciune din 2020, în perioada 8 - 18 ianuarie 2020, vă invităm să experimentați binecuvântările promise ale  Duhului Sfânt. Înainte de a Se înălța la cer, Domnul Isus ne-a dat făgăduința: ”Ci voi veţi primi o putere, când Se va pogorî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.” (Fapte 1:8) Vino împreună cu noi în timp ce căutăm revărsarea Duhului Sfânt și să Îi permitem lui Dumnezeu să reproducă roada Lui în viața noastră!

Rugăciune 5 ianuarie 2020

Bine ați venit la cele Zece Zile de Rugăciune 2020! Suntem atât de recunoscători că putem începe acest an  cu rugăciune. Dumnezeu  a lucrat multe minuni  în anii trecuți atunci  când L-am căutat în post și rugăciune. Duhul Sfânt a lucrat redeșteptare, convertiri, pasiune reînnoită pentru evanghelizare și a vindecat relații. Cu adevărat, rugăciunea este locul de naștere al redeșteptării!

Credem că viața ta și viețile celor pentru care te rogi vor fi schimbate  atunci când te alături celorlalți membri în rugăciune pentru revărsarea  Duhului Sfânt, pe care Tatăl a promis că îl va da celor ce Îl cer.

Pentru fiecare din cele zece zile a fost pregătită o temă. Aceasta include un pasaj Biblic, o  mărturie devoțională, texte din Biblie pe baza cărora să ne rugăm, sugestii pentru rugăciune, imnuri pe care să le cântăm.  Vă recomandăm  să aveți câte un exemplar al temei pentru fiecare participant, ca fiecare să poată urmări în timpul întâlnirilor de rugăciune.

Bisericile din toată lumea se vor uni în rugăciune pentru tema fiecărei seri. Alăturați-vă lor în rugăciune  folosind versetele din Scriptură, citatele și sugestiile de rugăciune ale fiecărei teme. Cu toate acestea, nu simțiți că trebuie să vă grăbiți prin întreaga listă de sugestii. Eventual vă puteți împărți pe grupe mici care să se roage pentru diferite puncte de pe listă.

O parte din cererile de rugăciune sunt legate în mod specific de Biserica Adventistă Mondială. Este important să ne rugăm împreună pentru familia bisericii noastre, dar poate că doriți să adaptați timpul de rugăciune și să folosiți teme mai generale dacă grupa voastră include vizitatori. Rugați-vă pentru a primi cât mai bine musafirii , făcându-i să simtă  că fac parte din grupa voastră.

Tema acestui an: Căutând Duhul lui Dumnezeu

În timpul celor Zece Zile de Rugăciune din 2020, în perioada 8 – 18 ianuarie 2020, vă invităm să experimentați binecuvântările promise ale  Duhului Sfânt. Înainte de a Se înălța la cer, Domnul Isus ne-a dat făgăduința: ”Ci voi veţi primi o putere, când Se va pogorî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.” (Fapte 1:8)

Deoarece acesta este mijlocul prin care noi trebuie să primim putere, de ce nu flămânzim și nu însetăm după darul Duhului? De ce nu vorbim despre el, de ce nu ne rugăm pentru el și nu predicăm despre el? Domnul este mult mai binevoitor să dea Duhul Sfânt celor care Îl slujesc decât sunt părinții să dea daruri bune copiilor lor. Pentru botezul zilnic cu Duhul Sfânt, fiecare lucrător ar trebui să înalțe rugăciunile lui către Dumnezeu. (Faptele Apostolilor, p. 50).

Vino împreună cu noi în timp ce căutăm revărsarea Duhului Sfânt și să Îi permitem lui Dumnezeu să reproducă roada Lui în viața noastră.

Descarcă de aici materialul pentru acest eveniment:

Icon

10 zile de rugăciune 2020 673 kb 222 downloads

Vino împreună cu noi în timp ce căutăm revărsarea Duhului Sfânt și să Îi...

Preluare: www.zecezilederugaciune.ro

Loading