Resurse online pentru a stârni interesul față de Cuvântul lui Dumnezeu

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea a dezvoltat o serie de resurse online sub denumirea de GLOW România (LUMINEAZĂ). Scopul declarat al existenței acestor site-uri este să stârnească interesul oamenilor de a cerceta Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia.

Spiritualitate 20 noiembrie 2014

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea a dezvoltat o serie de resurse online sub denumirea de GLOW România (LUMINEAZĂ).

Motto-ul care îi motivează pe cei de la www.glowonline.org să împărtășiească gratuit resursele în limba română este Dăruind Lumină Lumii Noastre (Giving Light to our World).

Dintre titlurile GLOW disponibile:

  • Cum să învingi dependențele
  • Speranța de dincolo de mormânt
  • O credință rațională?
  • Sfârșitul lumii – când, cum, de ce?
  • 8 pași spre o sănătate mai bună
  • Mai bogat decât crezi!
  • Un dar pentru tine
  • Oare lui Dumnezeu Îi pasă?
  • Dialog cu Dumnezeu

Secțiunea în limba română a site-ului a fost realizată de către echipa Impact Romania în colaborare cu Uniunea de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

Acest site nu este singurul de acest gen.

Site-ul https://egwwritings.org pune gratuit la dispoziția cititorilor toate scrierile autoarei Ellen G. White în mai multe limbi. Site-ul a cunoscut o continuă dezvoltare. La momentul actual site-ul conține varianta completă a scrierilor Ellen White în 75 de limbi și în mai multe formate digitale disponibile pentru studiu: atât audio (mp3) cât și text (ePub, Kindle, PDF). Cărțile pot fi accesate de pe orice dispozitiv sau sistem de operare on-line, din luna septembrie 2014 fiind lansată și aplicația pentru sistemul de operare Windos 8.

Un alt site: http://marealupta.ro/ este dedicat în întregime studiului cărții „Marea Luptă”, de asemenea, în format audio și text. Deși proiectul MareaLupta.ro a fost dezvoltat de o echipă de doar câteva persoane, site-ul este apreciat și accesat constant.

Nu în ultimul rând una dintre cărțile apreciate și disponibile online este cartea „Mai presus de imaginație” însoțită de filmul „Creația: Pământul este martor”.

Resursele digitale sunt o formă la îndemâna oricui pentru studiu și, dincolo de faptul că sunt gratuite, ele constituie și elemente prețioase în formarea de caractere pentru veșnicie.

Scopul declarat al existenței acestor site-uri este să stârnească interesul oamenilor de a cerceta Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia.

Loading