Prelegerile pentru Săptămâna de Rugăciune 2017

În perioada 01 decembrie – 09 decembrie 2017, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România organizează Săptămâna de Rugăciune – un moment anual de cercetare personală și consacrare în rugăciune. Anul acesta întreg evenimentul are ca titlu: „<strong>Doar prin HAR</strong>” și ne aduce mai aproape de Hristos, neprihănirea noastră.

Spiritualitate 30 noiembrie 2017

În perioada 01 decembrie – 09 decembrie 2017, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România organizează Săptămâna de Rugăciune – un moment anual de cercetare personală și consacrare în rugăciune. Anul acesta întreg evenimentul are ca titlu: „Doar prin HAR” și ne aduce mai aproape de Hristos, neprihănirea noastră.

„Anul acesta se împlinesc 500 de ani de la Reforma Protestantă, ocazie în care mulţi oameni au auzit pentru prima oară mesajul mântuirii doar prin Hristos. Lumina s-a răspândit prin învăţăturile marilor reformatori, dar în primul rând prin Biblia însăşi, care a fost tradusă în limbile vorbite şi pusă la dispoziţia oamenilor.

Tema prelegerilor pentru Săptămâna de Rugăciune din acest an, „Hristos, neprihănirea noastră”, este foarte potrivită, întrucât „nu este sub cer niciun alt Nume… în care trebuie să fim mântuiţi” (Faptele 4:12).

Ellen White a exprimat adevărul acesta foarte frumos cu ocazia unei sesiuni a Conferinţei Generale:

Singura cale prin care oamenii vor fi capabili să rămână neclintiţi în luptă este aceea de a fi bine ancoraţi şi neclintiţi în Hristos. (…) Propovăduirea lui Hristos cel crucificat, a lui Hristos, Neprihănirea noastră, este ceea ce satisface foamea sufletului. Când le trezim oamenilor interesul pentru acest mare adevăr central, credinţa, speranţa şi curajul apar în inimă.

General Conference Daily Bulletin, 28 ian. 1893

Vă încurajez ca, pe parcursul acestei săptămâni, să reflectaţi la aceste prelegeri speciale şi să vă luaţi timp pentru Cuvântul lui Dumnezeu şi pentru rugăciune. Dacă aveţi în casa voastră copii, împărtăşiţi-le lecturile pregătite special pentru ei! Domnul să-i binecuvânteze pe credincioşii Săi de pe întreg pământul în timp ce vor studia şi se vor ruga în acest ceas important al istoriei lumii!”

Semnează,
Ted N. C. Wilson, preşedinte Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea

În cele ce urmează aveți materialul tipărit pentru studiu și rugăciune.

Acest material poate fi descărcat în format PDF de aici.

Loading