Prelegerile pentru Săptămâna de Rugăciune 2015

Ca în fiecare an, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea își propune ca timp de o săptămână să se întâlnească în fiecare zi pentru rugăciune. Astăzi începe Săptămâna de Rugăciune 2015 și stă sub semnul apropiatei reveniri a Domnului Isus Hristos - Trăind în Așteptare. Acest timp este pentru cercetare personală și consacrare, având în vedere timpurile speciale pe care le trăim.

Spiritualitate 27 noiembrie 2015

Ca în fiecare an, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea își propune ca timp de o săptămână să se întâlnească în fiecare zi pentru rugăciune. Astăzi începe Săptămâna de Rugăciune 2015 și stă sub semnul apropiatei reveniri a Domnului Isus Hristos – Trăind în Așteptare. Acest timp este pentru cercetare personală și consacrare, având în vedere timpurile speciale pe care le trăim.

Vă oferim mai jos materialul pentru această Săpămână de Rugăciune, pus la dispoziție de Curierul Adventist.

[av_button label=’Descarcă’ link=’manually,http://www.curieruladventist.ro/phocadownload/prelegeri_2015_site.pdf’ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue823′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

În timpul acestei săptămâni, la inițiativa Comitetului Uniunii Adventiste, se va desfășura și Săptămâna de bine.

Loading