Începe 2016 cu rugăciune: Zece Zile de Rugăciune

Dumnezeu a revărsat puterea Duhului Sfânt la Cincizecime după ce biserica Sa petrecuse zece zile împreună, cerând împlinirea binecuvântării promise. El este gata să o facă din nou! Pe întreg pământul, bisericile adventiste experimentează reînnoirea Duhului Sfânt, urmând exemplul ucenicilor și participarea la Zece Zile de Rugăciune. Prezbiteri, pastori și membri au condus grupuri de rugăciune de toate dimensiunile în case, școli, biserici, forumuri online și teleconferințe. Grupurile care nu au avut posibilitatea să se întâlnească în perioada stabilită au ales o altă perioadă de zece zile și au fost la fel de binecuvântate. Vei conduce biserica ta să se alăture proiectului Zece Zile de Rugăciune? Conferința Generală a votat pentru anul 2016 perioada 6 - 16 ianuarie (miercuri seara până în Sabat dimineață).

Spiritualitate 5 ianuarie 2016

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=oqRN0pir-IU’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Dumnezeu a revărsat puterea Duhului Sfânt la Cincizecime după ce biserica Sa petrecuse zece zile împreună, cerând împlinirea binecuvântării promise. El este gata să o facă din nou! Pe întreg pământul, bisericile adventiste experimentează reînnoirea Duhului Sfânt, urmând exemplul ucenicilor și participarea la Zece Zile de Rugăciune.

Prezbiteri, pastori și membri au condus grupuri de rugăciune de toate dimensiunile în case, școli, biserici, forumuri online și teleconferințe. Grupurile care nu au avut posibilitatea să se întâlnească în perioada stabilită au ales o altă perioadă de zece zile și au fost la fel de binecuvântate. Vei conduce biserica ta să se alăture proiectului Zece Zile de Rugăciune? Conferința Generală a votat pentru anul 2016 perioada 6 – 16 ianuarie (miercuri seara până în Sabat dimineață).

Dumnezeu a făcut multe minuni prin programul celor Zece Zile de Rugăciune de când a început sub denumirea de Operațiunea Ploaia Globală în 2006. Duhul Sfânt a lucrat redeșteptare, convertiri, pasiune reînnoită pentru evanghelizare și a vindecat relații. Cu adevărat, rugăciunea este locul de naștere al redeșteptării!

În timpul celor Zece Zile de Rugăciune, 6-16 ianuarie 2016, grupa de rugăciune ar trebui să se întâlnească zilnic în persoană sau prin telefon pentru o oră de rugăciune unită. Ziua a unsprezecea, 16 ianuarie, e în timpul Sabatului. Este o zi în care sărbătorim tot ceea ce a făcut Dumnezeu ca răspuns la rugăciunea unită. Sperăm ca aceste idei și sugestii să te ajute să faci din cele Zece Zile de Rugăciune 2016 o experiență puternică pentru grupa mică sau familia bisericii.

Mărturii

Pe măsură ce te angajezi în această călătorie, ia-ți timp să citești mărturiile celor care au participat la cele Zece Zile de rugăciune 2015:
[/av_textblock]

[av_testimonials style=’grid’ columns=’1′ interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=”]
[av_testimonial_single src=” name=’Joe Kin’ subtitle=’Kanudi SDA Church, Port Moresby, Papua Noua Guinee’ link=’http://’ linktext=”]
Puterea Duhului Sfânt este la lucru în biserica noastră. Unii dintre cei care au părăsit biserica se întorc. În plus unii dintre membri fac un legământ de consacrare de a umbla cu Domnul în anul acesta, 2015. Mulțumim și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Peggy Casebier’ subtitle=’Oregon, USA’ link=” linktext=”]
Dumnezeu ne binecuvântează în mod deosebit în timp ce biserica noastră se adună în timpul acestor zece zile de rugăciune. Există un tânăr care nu a fost la biserică de multă vreme. Soția sa a venit la întâlnirea de rugăciune vineri seara, și grupul i s-a alăturat în rugăciune pentru ca soțul ei să se întoarcă la biserică. Sâmbătă dimineața, el era acolo! Lăudăm pe Dumnezeu pentru că lucrează în mijlocul nostru!
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Tafadzwa Katsota’ subtitle=’Southend SDA Church, Zimbabwe’ link=” linktext=”]
Cele Zece Zile de Rugăciune au redeșteptat biserica Southend și întâlnirile de rugăciune de vineri seara, care nu mai exista în bierica noastră. Aceste Zece Zile ne-au învățat puterea care este în rugăciune și a adus unitate între membrii bisericii, precum și zel în a lucra pentru Domnul.
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Charmaine Ridgely’ subtitle=’Baltimore First SDA Church, Ellicott City, Maryland, USA’ link=” linktext=”]
Noi am ținut cele zece zile între 1-10 ianuarie. Pastorul nostru, Bill McClendon, s-a rugat pentru protecția tuturor celor de pe lista de rugăciune. În aceeași zi, pe 7 ianuarie, eram în trafic către locul meu de muncă și o mașină de pe banda din mijloc a deviat către banda de rezerva, s-a răsucit de mai multe ori și în cele din urmă s-a oprit pe banda mea cu fața sper mașina mea. Mașina lui s-a oprit cam la jumătate de metru de mine. Am exclamat: „Mulțumesc, Doamne!” Mi-a văzut fața și a încercat să-și întoarcă mașina, apoi a dispărut în trafic. Un camion de remorcare în spatele meu se aștepta să aibă de lucru, dar nu de data asta! Am sunat pe pastor și i-am povestit ce se întâmplase. Dumnezeu este cu noi tot timpul; eu, personal voi ști asta mereu.
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Yoel Asaph’ subtitle=’Mwanza, Tanzania’ link=” linktext=”]
Sunt recunoscător Tatălui nostru ceresc. El a făcut ceva special. Fratele meu mai mic( în vârstă de 10 ani) suferea de inimă și doctorii au hotărât să fie supus unei intervenții chirurgicale în India. Când am început să mă rog pentru el s-a recuperat foarte repede, în decurs de câteva zile, deși medicii estimau că va dura două săptămâni. Dumnezeu a decis să-i mai salveze viața odată și mâine se va întoarce din India. Mă aștept să se întâmple lucruri mari în zilele următoare.
[/av_testimonial_single]
[/av_testimonials]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Citește mai jos materialul pentru fiecare zi. Vom publica în fiecare zi câte un material pentru ziua respectivă.
[/av_textblock]

[av_blog blog_type=’posts’ categories=’149′ link=’category’ blog_style=’single-big’ columns=’3′ contents=’excerpt’ content_length=’excerpt_read_more’ preview_mode=’auto’ image_size=’portfolio’ items=’12’ offset=’0′ paginate=’yes’ conditional=”]

Loading