100 de zile

100 de zile de rugăciune

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
În perioada 25 martie – 11 iulie 2015 sunt cele 100 Zile de Rugăciune! Vrem să vă spunem că avem un plan deosebit pe care dorim să-l împărtășim cu cei interesați.
[/av_textblock]

[av_video src=’https://youtu.be/Ur7PMR0_Vkk?t=11s’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
După  sesiunea Conferinței Generale din 1901, Ellen White, autor și co-fondator al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea a avut o viziune ce dezvăluia ”Ce ar fi putut să fie”. Ea a fost  martoră când participanții la aceste întruniri au răspuns Duhului Sfânt pentru ca să  se împace prin umilință, mărturisirea păcatelor și îndepărtarea barierelor dintre ei. Aceasta a fost urmată de rugăciune stăruitoare, cântări de laudă și prezența evidentă a Duhului Sfânt. Toți au venit împreună acceptând avertizările și făgăduințele făcute bisericii Laodicea. Lucrarea cea atât de disperat necesară, aceea de reînnoire spirituală profundă și de vieți schimbate, a fost realizată de Dumnezeu. (Vezi Mărturii vol. 8, pag.104-106.)

Cu toate acestea, atunci când s-a trezit din viziune, sora White  a realizat că acest lucru nu s-a petrecut așa cum intenționase Dumnezeu. Participanții cu inima împietrită au împiedecat unitatea pe care Dumnezeu o dorea atât. Profund dezamăgită, ea a înțeles că Domnul ar fi putut reveni în timpul vieții acelor membri. Dar poporul Său n-a putut sau n-a vrut sa-și predea gândurile și opiniile sub conducerea Duhului Sfânt.

”Ce-ar fi putut să fie” se poate să nu se fi întâmplat în 1901, dar noi credem că s-ar putea petrece în 2015! Isus invită credincioșii să vină împreună, uniți în voia Lui, rugându-se pentru puterea Sa care să învingă și să vestească a doua Sa venire. El a promis că dacă vom cere, vom primi.

Credincioși adventiști de ziua a șaptea din întreaga lume sunt chemați să se roage pentru revărsarea Duhului Sfânt în timpul Sesiunii Conferinței Generale, ca parte a apelului la redeșteptare și pregătire spirituală pentru revenirea lui Isus.

Nu am specificat un anume mod de rugăciune pentru aceste cereri. Puteți alege să vă rugați în cămăruță, în cercul familiei, sau în biserică. Poate unii for ține vor stabili o anumită oră pentru a se ruga la telefon cu prieteni de departe, în fiecare zi. Alții vor alege să se roage în grupuri mici sau în biserică. În timp ce credem că există mai multă putere atunci când ne rugăm împreună,  de fapt cel mai important lucru este să ne oprim din ceea ce facem și să ne luăm timp să ne rugăm.

Suntem entuziasmați de ceea ce va face Dumnezeu și suntem atât de fericiți că ați decis să faceți parte din  această mișcare  dedicată rugăciunii.

În 1893 Ellen White scria: “Atâta timp cât biserica este mulțumită cu lucruri mici, se descalifică și nu poate primi lucrurile  minunate ale lui Dumnezeu.” Căminul misionar, 1 noiembrie 1893, par.25

Haideți să nu ne mai mulțumim cu lucruri mici. Haideți să îndrăznim să cerem mai mult, mai mult din puterea Duhului Sfânt pe baza făgăduințelor din Cuvântul lui Dumnezeu!

Vom începe să publicăm zilnic pe moldova.adventist.ro/resurse/100-de-zile-de-rugaciune articolele publicate pe 100daysofprayer.org și traduse prin bunăvoința redesteptaresireforma.wordpress.com/
[/av_textblock]