Devoționale.ro este în fiecare zi sursa ta de putere

Există o bătălie pentru mințile noastre și, în această bătălie, riscăm să pierdem dacă nu ne implicăm în mod voit pentru a câștiga de partea adevărului. Mintea noastră trebuie să capete putere din partea lui Dumnezeu pentru a rezista atacurilor vrăjmașului. Hrănirea spirituală, alături de „aer” (rugăciune) și „mișcare” (mărturisirea creștină) devine o necesitate tot mai acută pentru creștinul modern. Abonează-te la site-ul www.devotionale.ro pentru a descoperi în fiecare zi câte un gând ce îți va oferi putere!

Spiritualitate 1 februarie 2017

Zilnic suntem asaltați de sute de mesaje, de la SMS-uri, la reclame, știri și postări pe rețelele de socializare. Unele dintre ele sunt chiar utile. Dar, care dintre ele ne hrănesc sufletul? Care ne atrag gândurile mai aproape de Dumnezeu?

Există o bătălie pentru mințile noastre și, în această bătălie, riscăm să pierdem dacă nu ne implicăm în mod voit pentru a câștiga de partea adevărului. Mintea noastră trebuie să capete putere din partea lui Dumnezeu pentru a rezista atacurilor vrăjmașului. Hrănirea spirituală, alături de „aer” (rugăciune) și „mișcare” (mărturisirea creștină) devine o necesitate tot mai acută pentru creștinul modern.

Conștienți de această necesitate, Conferința Moldova vă propune să citiți zilnic Devoționalul. Dacă la începutul anului 2016 venea cu o propunere pe 4 categorii: Devoționalul zilnic, Devoționalul pentru femei, Devoționalul pentru tineri și Devoționalul de seară, pentru anul 2017 vă propune următoarele resurse pentru hrănirea spirituală din fiecare zi:

  • Devoționalul zilnic – cartea „Nici o zi fără Isus” de Morris Venden, ne apropie mai mult de Dumnezeu. carte ce Îl prezintă pe Isus într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții.
  • Devoționalul pentru femei – cartea „Înaintăm împreună” de Ardis Carolyn, ne învață că e frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu.
  • Devoționalul pentru tineri – cartea „365 share: #Urmărește profilul” de Vladimir Polanco, urmărește să îți asumi fiecare zi din acest an, transformând trecutul în viitor, folosind prezentul. Dumnezeu este Cel care ne poate învăța secretul măsurării timpului.
  • Devoționalul de seară – cartea „Dacă vrei să trăiești” de Jan Kuzma ne oferă pașii către o viață abundentă, cu un nivel optim al sănătății fizice și spirituale. O carte despre sănătate pornită din cuvintele lui Hristos: „Eu am venit ca oile să aibă viață și s-o aibă din belșug” Ioan 10:10
  • Gândul de dimineață – meditații alcătuite de echipa Sola Scriptura și sunt menite să ne îndrepte gândul spre Dumnezeul fiecărei dimineți și a fiecărui gând bun.

Abonează-te la site-ul www.devotionale.ro pentru a descoperi în fiecare zi câte un gând ce îți va oferi putere!

Loading