Sute de ieşeni implicaţi într-o activitate de curăţenie organizată de studenţii bisericii

<em>Let’s Clean Up</em> este proiectul care a adunat la finalul săptămânii trecute sute de ieşeni în Parcul Voievozilor din Iaşi. Aceştia au fost motivaţi de primarul Iaşiului, Mihai Chirica, dar şi de studenţii organizaţiei AMiCUS Iaşi să transforme oraşul într-o societate mai curată.

Tineri 8 aprilie 2019

Let’s Clean Up este proiectul care a adunat la finalul săptămânii trecute sute de ieşeni în Parcul Voievozilor din Iaşi. Aceştia au fost motivaţi de primarul Iaşiului, Mihai Chirica, dar şi de studenţii organizaţiei AMiCUS Iaşi să transforme oraşul într-o societate mai curată.

La lansarea proiectului participanţii s-au putut bucura şi de muzică bună, mai mulţi tineri au venit cu instrumentele muzicale si chiar inainte ca edilul Iasului sa ia cuvantul, aceştia au intonat diverse melodii spre surprinderea publicului.

Primarul, Mihai Chirica a declarat cu această ocazie că astfel de proiecte sunt binevenite, iar susţinerea unor astfel de iniţiative ar trebui să fie naturale având în vedere modul de degradare al mediului înconjurător.

Acţiunea s-a desfăşurat în cartierul Alexandru cel Bun, dar şi pe albia râului Bahlui, acolo unde participanţii au adunat deşeuri de diverse tipuri şi le-au colectat în echipamente achiziţionate special pentru această ocazie.

Evenimentul se află anul acesta la a doua ediţie, printre parteneri numărându-se: Societatea de Salubrizare Salubris şi Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea.

 

[justified_image_grid facebook_id=153653838010224 facebook_album=2627912837250966]

Loading