Săptămâna de Rugăciune a Tineretului 2017

Probabil că ai aflat ce preț au avut de plătit cei care au ales să pună la îndoială ceea ce biserica majoritară din timpul Reformațiunii afirma. În perioada 11 - 18 martie 2017 sunteți invitați să studiați împreună cu noi despre moștenirea spirituală pe care o avem de la Martin Luther: Sola Scriptura, Sola Gratia, Sola Fide, Solus Christus și altele în cadrul Săptămânii de Rugăciune a Tineretului 2017.

Tineri 10 martie 2017

Probabil că ai aflat ce preț au avut de plătit cei care au ales să pună la îndoială ceea ce biserica majoritară din timpul Reformațiunii afirma. În perioada 11 – 18 martie 2017 sunteți invitați să studiați împreună cu noi despre moștenirea spirituală pe care o avem de la Martin Luther: Sola Scriptura, Sola Gratia, Sola Fide, Solus Christus și altele în cadrul Săptămânii de Rugăciune a Tineretului 2017.

Avem responsabilitatea să insuflăm în urmașii nostri valoarea de a dărui înapoi comunității lor. Fii pregătit pentru discuții profunde când te aștepți mai puțin. Nu trebuie să presupui că dacă nu observi că se întâmplă ceva concret la exterior de fapt nu se întâmplă nimic. Doar seamănă sămânța!

Sugestia noastră este ca în fiecare biserică unde există tineri să se organizeze întâlniri în fiecare seară a săptămânii.

Săptămâna de Rugăciune a Tineretului se încheie pe data de 18 martie cu Ziua Slujirii Tinerilor sau așa cum o mai cunoaștem: „Zi de bine!” Această zi trebuie să fie apogeul întregii săptămâni.

Studiază, roagă-te și afirmă împreună cu noi: Aici stau!

Mai jos puteți descărca broșura și ppt-urile pregătite pentru această ocazie.

Loading