Săptămâna de Rugăciune a Tineretului 2016

Departamentul de Tineret al Conferinței Moldova vă invită ca în perioada 12 - 19 martie 2016 să participați la o nouă ocazie săptămânală de rugăciune. Subiectul abordat anul acesta este: Isus - centrul tuturor lucrurilor. Pe parcursul acestei săptămâni de rugăciune vom redescoperi frumusețea „stâlpilor credinței noastre”.

Tineri 11 martie 2016

Departamentul de Tineret al Conferinței Moldova vă invită ca în perioada 12 – 19 martie 2016 să participați la o nouă ocazie săptămânală de rugăciune. Subiectul abordat anul acesta este: Isus – centrul tuturor lucrurilor. Pe parcursul acestei săptămâni de rugăciune vom redescoperi frumusețea „stâlpilor credinței noastre”: Trinitatea, Marea luptă, Legea lui Dumnezeu,  Sabatul, Sanctuarul, Moartea şi iadul, Vremea sfârşitului și A doua venire.

Sugestia noastră este ca în fiecare biserică unde există tineri să se organizeze întâlniri în fiecare seară a săptămânii.

Săptămâna de Rugăciune a Tineretului se încheie pe data de 19 martie cu Ziua Slujirii Tinerilor sau așa cum o mai cunoaștem: „Zi de bine!” Această zi trebuie să fie apogeul întregii săptămâni.

Motto-ul zilei este: „Fii tu predica din acest Sabat!” Dacă este posibil pentru întreaga zi sau numai pentru câteva ore la prânz provocăm să duceți predica în stradă. Aici în stradă spuneți lumii și faceți pentru oameni binele. Amintiți-vă proiectele care au avut impact în anii trecuți și reluați organizarea lor.

Mai jos puteți descărca broșura și ppt-urile pregătite pentru această ocazie.

Loading