Săptămâna de Rugăciune a Tinerilor 12 - 19 martie 2022

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România invită tinerii la o ocazie de rugăciune și studiu biblic. În perioada 12 – 19 martie 2022 este Săptămâna de Rugăciune a Tinerilor și poate fi organizată în fiecare biserică, acolo unde există tineri. Această ocazie ne propune să fim inspirați să adoptăm o poziție biblică cu privire la cele mai presante și mai descurajatoare probleme ale timpului nostru. Acest demers ne va ajuta să descoperim ce înseamnă cu adevărat că suntem chemați să avem grijă de creație. Puteți descărca materialul scris în format PDF.

Tineri 10 martie 2022

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România invită tinerii la o ocazie de rugăciune și studiu biblic. În perioada 12 – 19 martie 2022 este Săptămâna de Rugăciune a Tinerilor și poate fi organizată în fiecare biserică, acolo unde există tineri.

În calitate de comunitate globală, ne confruntăm cu dificultăți incredibile. Tensiunea socială este tot mai intensă. Planeta noastră are febră, iar noi suntem, probabil, „ultima generație care poate face ceva” (Petteri Taalas, secretar general al Organizației Mondiale de Meteorologie). Nu doar pentru noi și pentru semenii noștri, ci și pentru copiii și nepoții noștri.

Cum ar trebui să reacționez eu, în calitate de urmaș al lui Isus? Și cum ar trebui să reacționăm noi, în calitate de biserică?

Scriptura ne reamintește că Pământul Îi aparține lui Dumnezeu, iar acest fapt are implicații profunde asupra modului în care ne raportăm la ceilalți și la această planetă.

Acest ghid de studiu își propune să te inspire să adopți o poziție biblică cu privire la cele mai presante și mai descurajatoare probleme ale timpului nostru. Sperăm că acest demers te ajută să descoperi ce înseamnă cu adevărat că suntem chemați să avem grijă de creație.

Puteți descărca materialul scris în format PDF.

Loading