Găsește-ți modelul în cadrul Săptămânii de Rugăciune a Tineretului 2018

Cine vrea să fie evlavios ca Iosua, slujitor al lui Dumnezeu ca Samuel, sau femeie curajoasă ca Debora? Vrei să îți fie model Iosafat cel statornic? Departamentul de Tineret al Conferinței Moldova te invită ca în perioada 10 – 17 martie 2018 să participi la o nouă ocazie săptămânală de rugăciune. Societatea contemporană se confruntă cu o lipsă acută de modele. Sfânta Scriptură ne prezintă mai mulți eroi ai credinței care pot fi luați drept modele. Săptămâna aceasta vom studia viața mai multor personaje și vom învăța ce caracteristici trebuie să aibă liderii de mâine.

Tineri 10 martie 2018

Departamentul de Tineret al Conferinței Moldova te invită ca în perioada 10 – 17 martie 2018 să participi la o nouă ocazie săptămânală de rugăciune. Societatea contemporană se confruntă cu o lipsă acută de modele. Sfânta Scriptură ne prezintă mai mulți eroi ai credinței care pot fi luați drept modele. Săptămâna aceasta vom studia viața mai multor personaje și vom învăța ce caracteristici trebuie să aibă liderii de mâine.

Cine vrea să fie evlavios ca Iosua, slujitor al lui Dumnezeu ca Samuel, sau femeie curajoasă ca Debora? Vrei să îți fie model Iosafat cel statornic? Ce zici de Elisei – liderul spiritual? Dar despre omul de succes – Iosif? Sau vrei să te asemeni cu David, cel ce luptă cu uriașii? Ori să răspunzi chemării lui Dumnezeu cum înțeleptul Moise a făcut-o?

Dacă în biserica ta există tineri, caută să organizezi întâlniri în fiecare seară a săptămânii.

Această Săptămână de Rugăciune se încheie în data de 17 martie, cu „Ziua de Bine” în care ești invitat să dăruiești un pachet unui sărman de lângă tine. Îți punem la dispoziție gratuit cutia ADRA în care vei putea pune alimente, haine, rechizite, etc. și o poți oferi cu bucurie persoanelor nevoiașe. Fă o fotografie cu tine în timp ce oferi această cutie și trimite-o pe pagina de Facebook Zi de bine pentru a intra într-un concurs național.

Mai jos poți descărca broșura și ppt-urile pregătite pentru această ocazie.

    Loading