Peste 2000 de oameni și-au dat întâlnire la rugăciune pe Facebook

Începând cu luna mai 2015, pe Facebook există un grup intitulat „Buzunarul cu rugăciuni” și a strâns în jurul rugăciunii peste 2000 de persoane. Acest grup este destinat propunerilor de rugăciune pentru cazuri speciale și nu numai. Cei care doresc să participe activ în acest grup se pot exprima propunând subiecte de rugăciune, făcând comentarii de încurajare la aceste propuneri și oferind like-ul lor la fiecare postare atunci când își doresc să participe cu rugăciune la subiectul propus.

Slujire 11 februarie 2016

Începând cu luna mai 2015, pe Facebook există un grup intitulat „Buzunarul cu rugăciuni” și a strâns în jurul rugăciunii peste 2000 de persoane. Acest grup este destinat propunerilor de rugăciune pentru cazuri speciale și nu numai. Cei care doresc să participe activ în acest grup se pot exprima propunând subiecte de rugăciune, făcând comentarii de încurajare la aceste propuneri și oferind like-ul lor la fiecare postare atunci când își doresc să participe cu rugăciune la subiectul propus. Această inițiativă aparține Departamentului de Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova și este deschisă oricărei persoane, indiferent de religie, cultură, naționalitate.

În aproape 41 de săptămâni, peste 60 de persoane au introdus cel puțin un subiect de rugăciune, iar aceasta a adus la apăsarea de aproximativ 1380 de ori a butonului like – semn că s-au alăturat subiectului respectiv în rugăciune. Zilnic sunt adăugate 2 – 3 subiecte de rugăciune pentru mijlocire în fața lui Dumnezeu prin rugăciune.

Vă încurajăm să vă alăturați și dumneavoastră grupului „Buzunarul cu rugăciuni” pentru a propune subiecte de rugăciune, pentru a vă ruga pentru una din nevoile exprimate sau pentru a încuraja prin comentariile dumneavoastră pe cei care se roagă.

Loading