Misionari mici și mari

Tinerii din comunitățile Todirești, Soloneț și Pătrăuți (jud. Suceava) au avut bucuria de a duce o carte, un pachet, un calendar, un zâmbet și o speranță celor care chiar nu se așteptau să le primească.

Slujire 10 februarie 2016

Tinerii din comunitățile Todirești, Soloneț și Pătrăuți (jud. Suceava) au avut bucuria de a duce o carte, un pachet, un calendar, un zâmbet și o speranță celor care chiar nu se așteptau să le primească.

Cei mai mici copii din Todirești au primit o misiune specială: să ofere cadrelor didactice câte un calendar și o carte „Pași spre alimentația ideală”. Apoi, au povestit în fața comunității cât de bucuroși au fost cei care au primit aceste daruri: profesorii i-au îmbrățișat, i-au sărutat, le-au mulțumit și le-au umplut sufletul de bucuria dăruirii. Calendarele au fost puse: unele în cancelarie, altele în birou, iar altele acasă. Pentru tot anul ele vor fi o mărturie frumoasă și vor vorbi despre bunătatea lui Dumnezeu. Cei mari au dus calendare la Primărie. Bucuroși, funcționarii le-au spus: „În sfârșit mai primim și noi, că tot anul toți oamenii vin doar să ceară!”

misionari-mici-si-mari-2

Tinerii de la Pătrăuți au dus mângâiere celor în suferință de la spital. În pachetele lor era cartea „Adevăr pentru viață” și fructe, împreună cu mângâierea adusă prin cântec. Șaizeci și cinci de pachete au fost prea puține pentru atâtea mâini întinse. Chiar și medicii au dorit să primească o carte și să asculte speranța din cântecele Sionului.

O altă misiune au desfășurat tinerii din Soloneț împreună cu tinerii din Pătrăuți, în localitatea Solca la Centrul de Copii Abandonați. Fiecare tânăr a putut oferi un pachet, o carte și o îmbrățișare copiilor din centrul de la Solca. Personalul a primit câte un calendar de perete și câte o carte „Hristos, lumina lumii”.

Misiunea nu s-a încheiat. Vor urma seminare, vizite și relații. Credem din toată inima că aceste gesturi mici și neînsemnate vor aduce roade pentru Împărăția veșnică a Domnului nostru Isus Hristos numai prin puterea Duhului Sfânt. Acum rămâne bucuria din sufletul nostru că am putut răspunde chemării cerești: „Duceți-vă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură.” (Mc. 16:15). Domnul te trimite și pe tine. Vrei să spunem împreună: ,,Iată-mă, trimite-mă!”?

Loading

    1 comments

  • | 4 martie 2016 at 17:43

    DUMNEZEUL NOSTRU SAI BINECUVINTEZE CU SANATATE PACE SI PUTERE CA SASI INDEPLINEASCA CU BINE MISIUNEA SFINTA AMIN AMIN AMIN