Mai buni și mai frumoși prin muzică la Matca și Mărășești

Îndemnați de Spiritul Profetic să folosim fiecare ocazie pentru a face misiune, elevii Școlii Gimnaziale Adventiste Matca, împreună cu doamna profesoară Ana Maria Nunu, în parteneriat cu Biserica Adventista Matca 1 și 2, alături de părinți, au prezentat cu ocazia sarbătorilor de iarnă un program special pentru autoritățile locale ale comunei Matca și ale orașului Mărășești din cadrul proiectului educațional ”Mai buni și mai frumoși prin muzică”.

Slujire 11 ianuarie 2016

Îndemnați de Spiritul Profetic să folosim fiecare ocazie pentru a face misiune, elevii Școlii Gimnaziale Adventiste Matca, împreună cu doamna profesoară Ana Maria Nunu, în parteneriat cu Biserica Adventista Matca 1 și 2, alături de părinți, au prezentat cu ocazia sărbătorilor de iarnă un program special pentru autoritățile locale ale comunei Matca și ale orașului Mărășești din cadrul proiectului educațional „Mai buni și mai frumoși prin muzică”.

Prin melodiile interpretate vocal sau la instrumente, prin bucuria și zâmbetele copiilor, cât și prin mesajul transmis, inimile celor aproximativ 70 de persoane ce au participat, au fost profund sensibilizate.

Ellen White ne îndeamnă ca în aceste ocazii să oferim ca dar o carte. Astfel, cu sprijinul celor două biserici, copiii au oferit revista specială Semnele Timpului, o carte de sănătate, un pliant Sola Scriptura și un mic cadou.

Spre finalul programului, atenția ascultătorilor a fost îndreptată de la ieslea Betleemului la ziua minunată când același Isus se va întoarce din nou pe pământ ca Împărat.

Primarul comunei Matca, domnul Nelu Costea, și-a încheiat cuvântul de mulțumire spunând că ,,doar venirea lui Isus va readuce acea pace și armonie pe care ne-o dorim cu toții”.

De asemenea, cuvintele unei doamne de la Marășești – ,,Mi-ați umplut inima cu multă bucurie, pace și liniște sufletească atunci când nu mai găseam nici o speranță în mijlocul necazurilor prin care trec” – cât și lacrimile din ochii celorlalți participanți, au confirmat că misiunea noastră și-a atins scopul.

Ne-am despărțit cu invitația să revenim și cu alte ocazii în instituția dumnealor.

Îi aducem recunoștință și laudă lui Dumnezeu pentru această experiență!

Loading