Voluntar în Țara lui Andrei

Idei de misiune 14 mai 2014

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea pune la dispoziția celor interesați modalități de implicare în voluntariat dintre cele mai diverse. Sunt nenumărate proiectele misionare, sociale, educaționale…

Paleta oportunităților de implicare este atât de mare încât site-ul adventistvolunteers.org  a devenit din 2010 până acum platforma cu cele mai multe oportunități de slujire ale membrilor Bisericii Adventiste. Platforma de voluntariat are un impact puternic în crearea relațiilor de părtășie și susținere în familia adventă din întreaga lume. Imaginaţi-vă că o altă biserică sau organizație poate trimite în comunitatea locală un misionar voluntar. Imaginați-vă că astfel s-ar putea să primiți sau să trimiteți un pastor stagiar în vecinătatea comunității în care trăiți sau în care ați trăit; tinerilor li s-ar putea trimite un lider pentru schimb de experiență; biserica locală dintr-un loc pentru care cineva se roagă (și scrie pe site) ar putea primi un lucrător biblic cu normă întreagă sau un evanghelist. Posibilitățile sunt nelimitate!

Pentru cei care cunosc înțelesul și limba cerului, Conferința Moldova privește cu încredere către toate proiectele care au nevoie de susținere, de voluntariat, de Mâinile LUI Hristos.

Ești interesat de voluntariat? Dorești să răspunzi provocărilor vieții? Ai credință? 

SLUJEȘTE ca misionar în proiectele de voluntariat ale Bisericii Adventiste: „Mâinile Lui”!

PARTICIPĂ la acțiuni de voluntariat, încearcă o experiență nouă alături de Dumnezeu!

SPRIJINĂ acțiunile de voluntariat și voluntarii implicați! Cunoaște și susține echipele de voluntari!

ORGANIZEAZĂ evenimente la tine în localitate! Suntem alături de tine! Veșnicia începe de azi.

SCRIE despre voluntari și organizațiile din spatele lor! Vom mediatiza articolele tale din blog.

Roagă-te ca să slujești în localitatea în care ești, într-o altă parte a țării, a Europei sau chiar în străinătate. Această lucrare va schimba viața ta și a altor suflete prețioase.

Scrie-ne un mesaj pentru a cunoaște și a fi alături de alți oameni care slujesc în orice domeniu al voluntariatului. Și nu în ultimul rând…

Susține proiectele din ȚARA lui Andrei.

 

Loading