Început de activitate misionară pentru o biserică nou înființată

Biserica din Deleni este înfiinţată în luna martie 2014, numărând 12 membri. Fiind conştienţi că Bunul Dumnezeu ne-a chemat să ducem vestea mântuirii la cei de lângă noi împreună cu membrii bisericii am făcut un program rugăciune şi lucrare pentru locuitorii din Deleni.

Fiecare membru al bisericii şi-a făcut o lista de rugăciune cu cel puţin o persoană pentru care să se roage şi să lucreze, iar la programele speciale ale bisericii acea persoană, sau persoane să fie invitate la biserică.

Aşa se face că la programul Săptămânii de Rugăciune în fiecare seară în biserica noastre au fost prezenţi 6 – 8 persoane neadventiste. Programul Săptămânii de Rugăciune fiind adresat de regulă membrilor bisericii multe teme a trebuit să le adaptăm să fie înţelese şi de oaspeţii noştrii. Săptămâna de Rugăciune 2014 pentru Biserica din Deleni a fost cea mai binecuvântată din toţi ceilalţi ani. Pe lângă subiectele de rugăciune obişnuite acum fraţii şi surorile aveau subiecte noi de rugăciune, pentru cei cu care lucrau.

În urma acestei binecuvântate experienţe o familie, soţ, soţie şi patru copii şi o mama tot cu patru copii au început să vină în sabat la serviciile divine.

Am continuat de la Săptămâna de Rugăciune să studiem Apocalipsa în fiecare vineri şi duminică seară, iar în Sabat studiem cu patru persoane la clasa pentru botez.

În prezent, 6-14 februarie 2015, împreună cu fratele pastor Valentin Popescu are loc în Biserica Adventistă din Deleni o evanghelizare publică la care participă 20 – 25 de persoane neadventiste, unele din ele fiind invitate de cei care participa la clasa pentru botez. Bunul Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea de la Deleni şi din lumea întreagă.

Loading